USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Камінь-Каширському районі - триденна жалоба

4 Травня 2015 15:18
На Камінь-Каширщині оголошена триденна жалоба у зв'язку з загибеллю добровольця Івана Сотника. Відповідне розпорядження підписали голова районної ради Віктор Сус та Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, - повідомляє прес-служба Камінь-Каширської РДА.

Нагадаємо, уродженець села Грудки, боєць батальону "Донбас", Іван Сотник 2-го травня був смертельно поранений в бою під селищем Широкиним.

Як ідеться в розпорядженні, на підставі статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із загибеллю під час проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей військовослужбовця Сотника Івана Андрійовича, жителя села Грудки Камінь-Каширського району, дні жалоби - 03, 04, 05 травня 2015 року.

У дні жалоби на території Камінь-Каширського району приспустять Державний Прапор України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій.

Згідно з розпорядженням, відтерміновані усі заплановані розважальні культурно-масові заходи, змінено графіків спортивних змагань.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАГИБЛИЙ ІВАН СОТНИК ОЧИМА БОЙОВОГО ПОБРАТИМА. ФОТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus