USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі молилися за борців за незалежність України

13 Жовтня 2015 18:07
У Ковелі біля пам’ятного знака «Борцям за волю України» відбувся мітинг-реквієм, присвячений усім, хто в різні роки відстоював незалежність Української держави, - повідомили у Ковельській міськраді.

Поряд з пам’ятним знаком «Борцям за волю України» знаходиться стела пам’яті загиблим у 2014 році землякам – мешканцям міста Ковеля та Ковельського району: Олександру Артемуку, Анатолію Шиліку, Олексію Тарасюку, Андрію Мостиці, Сергію Дем’янику, Олександру Абрамчуку, Олександру Ярмолюку, Роману Данилевичу, Андрію Задорожньому, Андрію Омелянюку, Станіславу Максимчуку, Павлу Редьковичу.

Представники духовенства відслужили панахиду за загиблими захисниками України.

На жаль, у вересні 2015 року Ковель втратив ще одного героя – Володимира Кияна.

До місця, що символізує геройство і славу, і разом з тим засвідчує нашу глибоку скорботу, учасники мітингу поклали квіти.

Участь у мітингу-реквіємі взяли представники міської влади, політичних партій та громадських організацій, учнівська молодь. Серед присутніх – ветерани Другої світової війни, колишні вояки УПА, воїни-інтернаціоналісти, учасники антитерористичної операції, рідні загиблих на сході України бійців, військовослужбовці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus