USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку жінок запрошують на військову службу

28 Листопада 2014 16:39
Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат здійснює відбір кандидатів з числа громадян призовного віку, які мають неповну середню освіту, вищу або професійно-технічну і не проходили строкової служби, військовозобов’язаних, а також жінок віком від 18 до 40 років на військову службу за контрактом, - інформує «Волинська газета».

За довідками звертатися за адресою: Луцьк, вулиця Теремнівська, 85А, тел.: 75 14 31.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини красуня-зв’язківець 22-річна Марійка родом із села Верба Володимир-Волинського району, на Волині, служить на Сході України. Вона - військовослужбовець за контрактом. У зоні АТО перебувала з травня. Юна, красива дівчина. Марійка зізналася, що і страшно було, і важко, але майже всі зв'язківці-дівчата несли службу нарівні з чоловіками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus