USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У мережі з’явилися перші фото та відео з Мар'їнки

3 Червня 2015 16:56
Російсько-терористичні війська сьогодні зранку почали наступ на Мар'їнку. Бойовики активно гатили з "Градів" та важкого озброєння з наміром прорвати оборону ЗСУ.

У цьому районі загалом нарахували близько 40 танків та півтори тисячі терористів, серед яких - кадрові військові Російської федерації.

Перші відео і фото з Мар'їнки опублікувала Gazeta.ua.



ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО БІЙ У МАР’ЇНЦІ 3 ЧЕРВНЯ

Нагадаємо, одного пораненого російського військового бійцям ЗСУ вдалося взяти в полон. Поки українські військові бігали за носилками, росіянина розірвало на шматки. Ймовірно, російським "Градом".



У відповідь на жорсткі обстріли зі сторони російських терористів Генштаб дозволив силам АТО використовувати важке озброєння.

Згідно з інформацією нардепа Павла Кишкара, внаслідок запеклих боїв у цьому секторі отримали поранення близько 30 українських воїнів.

Своєю чергою представник так званої "ДНР" Володимир Кононов заявив про 15 "двохсотих" бойовиків.



Як заявив голова українського уряду Арсеній Яценюк, Росія вчора зірвала тристоронню зустріч, а сьогодні дала вказівку своїм терористам почати військову операцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus