USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Міноборони прокоментували ситуацію навколо Вуглегірська

31 Січня 2015 15:08
31 січня згідно з наказом штабу АТО почалося звільнення Вуглегірська в Донецькій області.

Про це повідомив командир батальйону "Донбас", народний депутат Семен Семенченко.

В операції беруть участь частини ЗСУ, Нацгвардії і батальйони міліції, - інформує 24TV.

"Протягом декількох днів противник закріпився у Вуглегірську. Йдуть важкі бої на підступах і в самому місті. Оборона противника була прорвана в декількох напрямках. Війська АТО, які обороняють місто, протягом декількох годин активно допомагають розвиватися наступу", — розповів Семенченко.

Нагадаємо, ніч у зоні АТО пройшла тривожно, терористи обстрілювали позиції наших військ та населені пункти. Ситуація у Вуглегірську залишається напруженою, тривають бої.

У соціальній мережі прес-служба Міністерства оборони України прокоментували ситуацію навколо Вуглегірська:

«Сьогодні під час брифінгу міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак заявив про часткове захоплення бойовиками міста Вуглегірська Донецької області. Деякі представники ЗМІ неправильно зрозуміли слова міністра та заявили про захоплення бойовиками міста Дебальцевого Донецької області. Ще раз наголошуємо, місто Дебальцево контролюється українськими військовослужбовцями, але бойовики ведуть постійний обстріл околиць цього населеного пункту. Своєю чергою, сили АТО ведуть контрбатарейну боротьбу та вогонь у відповідь, та подавляють вогневі точки бойовиків. За станом на 14-00 місто Вуглегірськ лише частково знаходиться під контролем бойовиків, наразі у місті тривають вуличні бої».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus