USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Нововолинську відкрили меморіальні дошки двом героям Іловайська

5 Березня 2015 21:00
Меморіальні дошки, на яких викарбувані імена загиблих за майбутнє України випускників-героїв – Романа Бірюкова та Павла Попова, відкрили сьогодні у Нововолинському ПТУ №11. Про це повідомляє «Буг».

Вшанувати пам’ять та помолитись за героїв прийшли батьки, учні, викладачі, друзі, знайомі, представники місцевої влади та духовенство.

Священики освятили меморіальну дошку та помолились разом з усіма за Героїв Небесної Сотні, за всіх хто віддав своє життя за Україну, за тих хто у полоні чи на полі бою, за їхні сім’ї.

Директор навчального закладу Юрій Стецюк та класні керівники героїв відзначили найкращі сторони характеру колишніх учнів, розповіли цікаві історії з їхнього життя та подякували батькам за справжніх патріотів.

Леонід Кошлатий відзначив важливість вчинків хлопців, які ми не маємо права забувати, адже вони віддали життя за наше майбутнє.



ПОПОВ Павло Володимирович загинув 22 травня під Волновахою Донецької області. Біля 6-ї години ранку між Ольгинкою та Володимирівкою поблизу міста Волноваха стався напад диверсійно-терористичної групи на загін українських військових. Зі слів очевидців, бойовики приїхали на двох інкасаторських автомашинах та двох позашляховиках, відкрили масований вогонь з гранатометів і ПЗРК, кулеметів. Під час обстрілу один із зарядів влучив у бойову машину, яка перебувала на блокпосту, що спричинило вибух боєкомплекту. Йому було 23 роки.



БІРЮКОВ Роман Ростиславович загинув під Іловайськом у віці 23-х років. Близькі та друзі пам'ятають його світлим душею, веселим, вродливим та сміливим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus