USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

В боях під Мар'їнкою загинув військовий 28 бригади

3 Червня 2015 17:05
Під час обстрілу Мар'їнки поранені 18 бійців 28 бригади, 1 загинув. 5 місцевих мешканців поранені і 1 загинув.

Про це під час брифінгу повідомила радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа, - повідомляє Еспресо.TV.

"Бійці та місцеві мешканці доправляться у Курахівську лікарню. Медикаментами та медпрепаратами всі забезпечені, - повідомила Тетяна Губа.

"Сьогодні в Дніпропетровську область спецавтобусами 66 військовопольового госпіталя доставлені 11 людей - з них 5 поранених. Також надійшов борт - поранені 7 осіб, 2 у важкому стані, штучна вентиляція легенів", - зазначила Тетяна Губа.

Бійці доправлені у лікарню Мечникова, військовий госпіталь та 16 міську лікарню Дніпропетровська.

Натомість Генштабі Збройних Сил України кажуть, що, згідно з попереденіми даними сили АТО під Мар'їнкою не зазнали втратю

Про це у ефірі Еспресо.TV повідомив виконувач обов'язків начальника прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

"Нині є інформація щодо поранення сімох українських військових. Проводиться робота щодо встановлення більш точних даних. Фактів загибелі українських військових немає", - наголосив він.

Нагадаємо, сьогодні бойовики почали першу жорстку атаку на позиції сил АТО з часів Мінську-2. З 4-ої години ранку почався масований обстріл з важких озброєнь Мар'їнки та Красногорівки.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО БІЙ У МАР’ЇНЦІ 3 ЧЕРВНЯ

Як повідомлялося, під час бою 28-а бригада ЗСУ знищила танк і БМП бойовиків.

ДИВИТИСЬ ПЕРШІ ФОТО ТА ВІДЕО З МАР'ЇНКИ

Своєю чергою представник так званої "ДНР" Володимир Кононов заявив про 15 "двохсотих" бойовиків.

Нагадаємо, вперше після перемир'я сили АТО отримали дозвіл застосувати під Мар’їнкою важку артилерію у відповідь на атаку бойовиків.

“З метою адекватного відкоша ми були вимушені застосувати у відповідь важку артилерію. Вони нам просто не дали вибору”, — повідомив прес-офіцер Генерального штабу Збройних сил України Олексій Мазепа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus