USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волонтери складують продукти для АТО в приміщенні ОДА

27 Листопада 2014 18:00
Своєрідну акцію тролінгу обласних владців 27 листопада влаштували волонтери Луцького штабу Автомайдану України, обурені відсутністю приміщення для зберігання речей для АТО.

Про це повідомляє ІА ZIK.

Перед початком обідньої перерви активісти на кількох автомобілях привезли до приміщення ОДА продукти харчування, які псуються на морозі. Серед них – картопля, буряки, цибуля, консервація, варення. Загалом близько 200 кілограмів.

Це волонтери пояснили відсутністю складу для зберігання продуктів, адже на морозі вони зіпсуються.

«Тільки у мене вдома лежать 2 тонни одягу і близько 6,5 тонни продуктів», – зазначив очільник Луцького штабу Автомайдану України Олег Бондарук.

З його слів, волонтери ще влітку зверталися за підтримкою до влади, однак чиновники нічим не посприяли. Тож привезені продукти волонтери акуратно склали біля кабінету голови ОДА Володимира Гунчика.

До них одразу підійшли керівник апарату Дмитро Дубняк та радник губернатора Борис Кондратюк. Вони назвали це провокацією, водночас Кондратюк сказав, що ОДА зверталася з проханням надати приміщення Автомайданівцям до Луцької міськради, але там розвели руками.

Зрештою, без оформлення акту приймання-передачі активісти подалися геть. Щоправда, Бондарук попередив, що невдовзі закінчують збирати допомогу у 24 парафіях на Віолині. Тож, допомогу від церкви в разі морозів вони знову готові привезти до ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus