USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські оперативники вирушили на схід

3 Серпня 2015 13:59
Волинські оперативники змінили колег на сході. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

До зведеної групи, яка вирушила на схід, увійшли десять досвідчених розшуківців УМВС, міських і районних відділів. Хлопці вже неодноразово побували у зоні АТО, тож добре знають завдання, які доведеться виконувати. А міліціонери, які повернулися із відрядження, зможуть відпочити у родинному колі.

Уже там, на місці дислокації, правоохоронці нестимуть службу на блокпостах, братимуть участь у наведенні порядку та підтриманні стабільності на контрольованій території, патрулюватимуть вулиці міст і сіл, надаватимуть допомогу місцевому населенню.

Проводжали групу міліціонерів у відрядження та зустрічали колег зі сходу виконувач обов'язків начальника Управління Анатолій Петрушин, заступник начальника – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області Олександр Балицький, начальник УКР Геннадій Єпіфанович, а також колеги, друзі та рідні.

- Захищати свою Вітчизну – це священний обов’язок кожного громадянина. Вже понад рік у зоні бойового конфлікту працівники органів внутрішніх справ Волині добровільно, за покликом серця, відстоюють право українців на незалежність. Тривале та небезпечне протистояння не зламало вас. Своїм гідним прикладом, добросовісною службою ви демонструєте вірність закону й відданість українському народу, - з такими словами звернувся до захисників Олександр Балицький.

Працівники карного розшуку вишикувалися на території храму Святого Георгія Побідоносця. Протоієрей Олександр Мазурак благословив міліціонерів на успішну службу та закликав присутніх до спільної молитви.

- Їдьте з Богом і повертайтеся з Богом! Хай же Господь вбереже усіх волинян, які їдуть на схід із миром.

Оперативники, які прибули із східних рубежів, про роботу та службу розповідають мало, однак, запевняють: після короткого відпочинку готові притупити до виконання безпосередніх обов’язків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus