USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинським захисникам вручили державні нагороди

29 Червня 2016 18:11
Вручення медалей "Захиснику Вітчизни" та нагрудних знаків "Учасник АТО" мешканцям Ківерцівщини, які захищали територіальну цілісність України від окупантів на сході держави відбулося у світлиці районного військового комісаріату, - повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Районний військовий комісар, учасник АТО, майор Руслан Уніфонтович зачитав указ Президента України про відзначення державними нагородами медалями "Захиснику Вітчизни" учасників АТО:

- Миколу Токарчука;

- Сергія Остапчука;

- Олександра Полікарчика;

- Олександра Синюка;

- Тараса Шевчука;

- Івана Шведа.

Також демобілізовані військові ЗСУ отримали нагрудні знаки "Учасник АТО".

Голова РДА Валерій Ткачук та голова райради Григорій Недопад подякували чоловікам за патріотизм, мужність, героїзм, який вони проявили у боях в зоні АТО. Керівники району запевнили, що органи місцевої влади будуть все робити для того, щоб захисники України відчували постійну турботу про себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus