USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський фермер віддав частину врожаю на АТО

5 Березня 2015 16:11
Допомагаючи українським військовослужбовцям, голова фермерського господарства «Бауер-плюс» показує приклад колегам.

Господарство «Бауер-плюс» що базується в селі Буяни Луцького району. Аграрії займаються вирощуванням зернових та технічних культур.

Частину із зібраного минулорічного збіжжя презентували Благодійному фонду «Волинь-2014», щоб благодійники передали в зону проведення антитерористичної операції та сім’ям військовослужбовців, що воюють там.

«Для хлопців на передову ми даємо 1,5 тонни пшеничної та 700 кілограмів ячмінної крупи, а також два центнери цукру, - каже голова фермерського господарства «Бауер-плюс» Віталій Рудченко. – Можливо на загальному фоні, що надають інші, цього мало, але сподіваюся, що й наша допомога буде корисною».

Крупи та цукор і обіцяє часом доставлять за призначенням.

Подібні колективи викликають захоплення. Адже, незважаючи на складну фінансову ситуацію в державі, знаходять можливість допомагати українській армії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus