USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Втомлені, але щасливі: волинські правоохоронці повернулися зі сходу

27 Квітня 2015 16:37
Правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку в зоні АТО, повернулися на Волинь. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

На подвір’ї обласного управління міліції в дитячих руках майоріли яскраві повітряні кульки, жінки тримали букети квітів і розписані прапори – так правоохоронців зведеного загону Волині зустрічали рідні.

Із відрядження хлопці повернулися втомленими та засмаглими, однак, переконують: стали більш загартованими і витривалими.

Заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик подякував колегам за сумлінну службу та активну участь у захисті країни.

Керівник загону Володимир Солоненко доповів про успішне виконання завдань у зоні АТО та розповів про те, у яких умовах хлопцям доводилось працювати на сході:

- Ситуація на сході залишається вкрай напруженою. Тож особовому складу доводилося працювати у нестандартних умовах - постійному психологічному напруженні, готовності до бойової тривоги у будь-який час доби. Хочу подякувати кожному, адже всі працювали злагоджено та чітко виконували вказівки командирів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus