USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З-під завалів аеропорту Донецька дістали тіла «кіборгів»

22 Травня 2015 16:58
З-під завалів Донецького аеропорту дістали декілька тіл загиблих українських військових. Про це інформує "Українська правда".

"Сьогодні з 10 до 12 години на території Донецького аеропорту під завалами знайшли тіла загиблих українських кіборгів. Підняли 2 або можливо 4 тіла героїв. Ідентифікувати дуже важко", - повідомив керівник прес-центру української групи Спільного координаційного центру контролю за припиненням вогню Руслан Семенюк.

З його слів, контроль здійснювала ОБСЄ, а Міжнародний комітет Червоного Хреста проводив визначені у таких випадках процедури.

Від Збройних Сил України був присутній представник Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування, який постійно знаходиться в Донецьку.

"Тіла загиблих воїнів перенесли в морг Донецька. Очікується, що найближчим часом їх передадуть українській стороні", - додав він.

Зі слів Семенюка, під час підняття останків загиблих з-під завалів сторонами в цілому дотримувався режим тиші.

"Крім того, очікується, що після розмінування завалів, найближчим часом вдасться забрати ще 1-2 тіла українських героїв", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus