USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З полону звільнили легендарного командира «кіборгів»

22 Травня 2015 21:30
З полону бойовиків звільнили комбата Олега Кузьміних. Разом з командиром "кіборгів" звільнили й інших українських військових.

Так, у п'ятницю, 22 травня, з полону бойовиків був звільнений командир 90-го батальйону 81-ї бригади Олега Кузьміних, який був захоплений в Донецькому аеропорту 20 січня. Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на джерело, знайоме з ходом переговорів.

Журналіст видання Петро Шуклінов на своїй сторінці в Twitter повідомляє, що разом з Кузьміних з полону звільнено й інших українських військових.

"Є обмін. Командир "кіборгів" Олег Кузьміних сьогодні їде додому. І не один", - написав він.

Інформацію про обмін підтвердив волонтер Віктор Майстренко, який також займається питаннями звільнення українських полонених.

В обмін на своїх військових українська сторона віддає двох сепаратистів, але не затриманих спецпризначенців ГРУ. "Там двох одіозних. Одного з Харкова. Ідеолога руського світу. Його давно хотіли. Прізвище не пам'ятаю", - сказав волонтер Майстренко.

Інформацію про звільнення Олега Кузьміних підтвердив Президент України Петро Порошенко у Фейсбуці. З його слів, воїна звільнили, а не обміняли.

ПП: О 21.58 був звільнений з полону наш Кіборг - Олег Кузьміних.Про це мені щойно доповів перший заступник Голови СБУ Василь Грицак.Нашого воїна звільнили, а не обміняли! Слава Україні!

Posted by Петро Порошенко on 22 Май 2015 г.


Нагадаємо, Олег Кузьміних – саме той "кіборг", відео з яким облетіло інтернет.. Бойовики вивели його на вулицю Донецька і дали людям бити його і викрикували на його адресу образи.



У день народження Олега Кузьміних небайдужі українці привітали білбордами з написами «Тримайся, кіборг!».

Терорист Гном, який знущався над українським "кіборгом" Кузьміних, згодом сам потрапив у полон.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus