USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З полону звільнили офіцера, який перебував там від серпня

5 Березня 2015 10:10
У результаті неофіційних домовленостей з полону звільнили офіцера 93-ої бригади Артура Козловського. У полоні він знаходився шість місяців.

Про це повідомив у Фейсбуці головний редактор видання «Цензор.Нет» Юрій Бутусов.

«Згідно з даними «Цензор.Нет», сьогодні пошукова команда Збройних сил України в результаті неофіційних домовленостей зуміла повернути додому бійця 93-ої механізованої бригади Артура Козловського.

Артур дуже довго був у полоні - його захопили під час бійні під Іловайськ 29 серпня, коли при прориві з кільця рота 93-ої була розбита», - повідомляє Юрій Бутусов.

Після шести місяців полону стан здоров'я Артура в цілому задовільний. Однак у полоні надалі залишаються його товариші по зброї.



Нагадаємо, вчора, 4 березня, звільнили з полону ще двох українців, які перебували там від січня. Хлопці потрапили в полон при спробі визволити інших полонених.

Інформацію про визволення офіцера Козловського підтвердив в ефірі телеканалу «112 Україна» глава центру сприяння звільненню полонених і заручників при Міноборони Юрій Тандіт.

«Напередодні, вчора пізно ввечері, був звільнений Козловський. Це офіцер, який знаходився практично від серпня там, і він теж вийшов вчора ввечері. Забрали ми ще тіла наших хлопців», - сказав Тандіт.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 21 лютого визволили з полону майора 51-ої бригади Петра Лещука, який там знаходився 6 місяців.

Наразі в полоні бойовиків ще залишається двоє бійців 51 бригади: майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук з Хмельниччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus