USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З Волині інкасаторську машину передали бійцям АТО

20 Квітня 2015 17:01
Волинська обласна дирекція АТ «Райффайзен Банк Аваль» передала для потреб волинських благодійників автомобіль Volkswagen LT-35 2006 року виробництва.

Раніше цей автомобіль слугував банкірам для здійснення інкасаторських робіт. Нині ж вони отримали нові автівки, тому вирішили передати його благодійникам, аби він допомагав їм виконувати важливі гуманітарні місії.

Про це повідомили у прес-службі Благодійного фонду «Волинь-2014».

«Упродовж останнього року ми різними способами намагаємося допомогти українським бійцям, які боронять нашу землю. Збирали кошти, закупляли медикаменти та інші препарати. Сьогодні передаємо автомобіль. Краще б він слугував нам за прямим призначенням, але ми прийняли рішення його передати благодійникам, які виконують гуманітарні поїздки в зону АТО.

Якщо цей автомобіль захистить бодай одне життя на передовій, то всі наші намагання будуть не зайві», - сказала керівник Волинської дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль» Лариса Барабаш.

Окрім транспортного засобу, фінансисти передали для українських військовослужбовців багатоцільовий пристрій нічного бачення NVMTYUKON.

Своєю чергою, представники волонтерського руху Волині подякували усьому керівництву АТ «Райффайзен Банк Аваль» в особі Лариси Барабаш за такий щедрий подарунок.

«Автомобіль та пристрій нічного бачення - це ті речі, які постійно просять хлопці з передової, - зауважив виконавчий директор Благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович. - У таких броньованих транспортних засобах завжди є потреба, адже вони допомагають врятувати не одне життя: як бійців, так і волонтерів, які доставляють на передову необхідні речі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus