USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

З зони АТО повернулись волинські міліціонери

26 Лютого 2015 18:50
Волинь зустріла із зони АТО зведений загін правоохоронців. Бійці прибули до Луцька сьогодні, 26 лютого, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

У дворі обласного управління міліції – гамірно та велелюдно. Незважаючи на дощ та похмуру погоду, люди із гарним настроєм та посмішками, із квітами та державними прапорами чекали повернення додому правоохоронців зведеного загону.



Волинських захисників східних кордонів зустрів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига. Він привітав кожного із успішним поверненням додому та бездоганним виконанням усіх обов’язків та поставлених завдань у зоні проведення АТО:



- Вітаю із успішним виконанням завдань. Приємно бачити вас усміхненими, щасливими, повними сили та енергії, із незламним бойовим і патріотичним духом. Усі накази ви виконали на «відмінно», тож пишаюся вами та вірю у нашу перемогу.



Керівник зведеного загону начальник луцького райвідділу міліції полковник міліції Сергій Тягунов розповів про завдання, які виконував підрозділ у зону ведення бойових дій:

- Так сталося, що у зону АТО ми прибули в той час, коли активно ведуться бойові дії. У дні нашого перебування місто Краматорськ накрило шквальним вогнем. Багато жертв серед мирних жителів, а також загинули військовослужбовці та працівники міліції, чимало травмовано. Завдяки тому, що наш зведений загін діяв злагоджено та дисципліновано, вдалося уникнути жертв серед особового складу, тож всі повернулися здоровими та неушкодженими.



Після обіймів, привітань, сліз радості та родинних фотосесій правоохоронці зведеного загону гарантовано отримали кілька днів відпочинку, щоби побути разом із рідними. Після цього міліціонери повернуться до виконання безпосередніх службових обов’язків та повсякденних робочих справ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus