USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За ніч на Донецькому напрямку було три бойових зіткнення

28 Травня 2015 08:26
Ввечері та вночі з 27 на 28 травня бойовики продовжували обстріл українських позицій на різних напрямках.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Майже весь вогонь своєї артилерії бойовики зосередили на Донецькому напрямку, обстрілюючи Піски, Тарамчук, Березове і Мар'їнку. З гранатометів загарбники обстріляли Опитне, Новотроїцьке і шахту Бутівка, з великокаліберних кулеметів - Авдіївку.

Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з ДРГ бойовиків. Там же злочинці застосували реактивну систему залпового вогню "Град".

На Луганському напрямку бойовики стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Орехово, Жовтому, Щастю, Трьохізбенці, Болотному.

На Артемівському напрямку з мінометів терористи вели вогонь по Лозовій, Троїцькому та Новозванівці. Тут також відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника.

Крім того, бій відбувся і в районі Неліпівки.

"В обох випадках наші військові дали гідну відсіч загарбникам, які не довго опиравшись, змушені були тікати", - зазначають у штабі.

На Маріупольському напрямку з 120 мм мінометів бойовики били по Широкино, а з 82 мм - по Миколаївці. Ніч в районі Маріуполя пройшла в напруженій тиші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus