USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З'явився трейлер фільму «Гвардія» про події від Майдану до сходу

6 Травня 2015 14:20
Трейлер патріотичного серіалу "Гвардія" про події від Майдану до АТО з'явився в мережі.

Ролик оприлюднили на YouTube творці серіалу – "Телеканал 2+2", передає Еспресо.TV.

Серіал, що незабаром вийде на українському телебаченні, розповідає про події від Майдану до війни на сході. "Вони – люди зовсім різних світів, різного віку, життєвого досвіду, переконань. Ще вчора вони стояли по різні сторони барикад, і конфлікти між ними неминучі. Але їх об'єднує одне – готовність віддати життя за Україну. Вони – герої "Гвардії", - повідомляється у коментарі до фільму на сайті "2+2".

Режисер Олексій Шапарєв зняв серіал за сценарієм Миколи Рибалки. У багатосерійній стрічці знялися Олексій Горбунов, Вано Янтбелідзе, Ахтем Сеітаблаев, Дмитро Тубольцев, Богдан Юсипчук, Дмитро Ступка, Анна Топчій, Денис Мартинов, Десис Гранчак, Віктория Токманенко, Костянтин Шафоренко, Римма Зюбіна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus