USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як лучани святкували Хелловін

2 Листопада 2014 12:00
Моторошно, містично та водночас цікаво розважалися лучани у ніч з 31 жовтня на 1 листопада, яку усі знають, як Хелловін. Цікаві костюми, страшні грими, палаючі гарбузи – далеко не увесь перелік креативу, який у той вечір оселився в головах молодих людей.

«Подивись, з кожною годиною приходять усе страшніші люди», - пошепки сказала молода дівчина, яка разом із подругою спостерігала неподалік за дійством.

«Страшні? Дякую за комплімент!», - захихотіли дівчатка у масках.

Загалом, у обласному центрі багато розважальних закладів пропонували розваги до цього свята, однак цього разу увага Інформаційного агенства Волинські Новини впала на пивний клуб «Майдан», що у центрі міста. Оскільки хелловінської ночі позначка термометра ледве сягала позначки +2, уся міська «нечисть» розбрелась у заклади, де проводили тематичні вечірки.

Нагадаємо, минулого року кореспонденти видання ловили страшні емоції в пивному клубі «Оболонь», куди на свято Хелловіну також злетілась найепатажніша «нечисть» міста.

«Ідейка мого костюму, а точніше гриму, народилась давненько. Спочатку захотів «косплеїти» Фредді Крюгера, однак в інтернеті знайшов сайт, де розповідають, як можна зробити жахітливе обличчя зомбі за допомогою протезового желатину. Тут усе й почалось! Однак, костюм Фредді «накрився мідним тазом». Часу залишалось обмаль – три години. Ну я й пішов шукати необхідні інгредієнти: протезовий желатин і сорбіт, що входить до складу маски. Утім, знайшов лише фруктозу і харчовий желатин. Тоді почаву почав цю «кашу-малашу» варити. Загалом, процес виготовлення маски зайняв трохи більше години: варіння , охолодження, намазування у 2-3 шари, і, насамкінець розмалювання. А ще ж потрібно, щоб желатин захолонув», - розповідає один із учасників «пекельного шабашу, Сашко.
Досить креативно до хелловінського костюму підійшла лучанка Олександра, яка не полінувалась доповнити образ лінзами для очей.


«Неординарна ідея прийшла буквально перед виходом з дому. Мій образ містить у собі елементи жіночого вікторіанського костюму. Плюс вирішила використати й лінзи, що додають образу незвичності», - каже Олександра.

А от в лучанка Олена виготовляла власний наряд у екстреному режимі. На все про все дівчина витратили дві години:

«Протягом двох годинок зліпила собі образ і з того, що було вдома. На щастя, такого скарбу виявилось більш, ніж достатньо. Взагалі наразі мешкаю у столиці, однак святкувати Хелловін у Луцьку – добра традиція і з десятилітнім стажем. Але, як бачите, вийшло непогано», - посміхається «чарівниця».


До слова, неоднозначно на такі розваги реагують люди старшого віку.

«Коли я готувалась до незвичайних розваг, мама попрохала якомога швидше покинути квартиру, аби «очі не бачили чортівні у хаті», а місцева бабуся, зайшовши до під'їзду, почала хреститися та читати молитву. Одним словом, закликаю молодь не доводити стареньких до інфаркту», - жартує наш кореспондент.
Варто зазначити, що усі чортики, відмочки та скелети виявились напрочуд добрими та позитивними молодими людьми. Тому Хелловін для лучан таки вдався на славу!
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
вдв Показати IP 2 Листопада 2014 12:42
Европейськi цiнностi , пора вже гей парад проводити, щось вiдстаем
Віктор до вдв Показати IP 2 Листопада 2014 14:28
А чого це ви так за гей парад переживаєте? Хочеться участь взяти?
Галубєц до вдв Показати IP 2 Листопада 2014 22:24
Ціхонько, латентний, розбушувався тут)
Ір Показати IP 2 Листопада 2014 12:52
100%!!!Давай гей-парад!!!Основа вже є!!!Зате весь схід зомбований, а ми "свідомі".
Кава Показати IP 2 Листопада 2014 12:53
Дуже зайняті люди...видно
пр Показати IP 2 Листопада 2014 12:58
село оно везде есть село.
дьодік Показати IP 2 Листопада 2014 13:03
Дебіли кликали Сатану. Радійте, він вже в Україні.
888 до дьодік Показати IP 2 Листопада 2014 19:06
щось не видно Мишка з проповіддю... покайтеся бо то клята Москва з наших дітей чудило поробила((((
Степан Бандера Показати IP 2 Листопада 2014 13:07
На схід відправити всіх, там справжні шрами зароблять. Одні не мають чим зайнятися, а інші на них дивляться і показують третім, що теж думають чим би то зайнятися
Анонім до Степан Бандера Показати IP 2 Листопада 2014 22:15
Поїхали сьогодні... що ще?
Філософ Показати IP 2 Листопада 2014 13:08
Таке враження, що деяки особи і без гриму взагалі... Інтелект аж пре
121 Показати IP 2 Листопада 2014 13:14
і в нас виходить лугандони є! на сході хлопці мерзнуть, миються з пластикової пляшки, сплять на землі, а ці виродки жиром бісяться. ідіть на схід ДНР і ЛНР полякайте, може зі страху в кремль повтікають.
Йобаний стид Показати IP 2 Листопада 2014 13:26
коментар було видалено
Олександр Показати IP 2 Листопада 2014 13:49
Коли бабуся яка була заслуженою вчителькою математики йде з кульгою і збирає попід обочиною дороги бутилки, а поряд з нею проїджають на божевільній швидкості джипи з прапорами України, Я відчуваю гордість за Свою країну... Слава Україні.... Героям Слава...
оглядач Показати IP 2 Листопада 2014 14:09
На ідіотів не сіють і не жнуть, вони самі народжуються. тільки шкода, навіщо на них ***** тріщить?
Анонім до оглядач Показати IP 2 Листопада 2014 16:36
Дійсно на фіг стільки цих ідіотів.
Олександр Показати IP 2 Листопада 2014 15:06
Нагадує "Пир во время чумы" Александра Сергеевича Пушкина.
віжазист Показати IP 2 Листопада 2014 15:53
Всім цим дєвачкам грим зовсім не потрібний - вони і так ЖАХЛИВІ)))))))))))))
відказала Показати IP 2 Листопада 2014 16:16
коментар було видалено
Віктор Показати IP 2 Листопада 2014 16:16
Всім особам, зображеним на фото, повістки в зуби і в зону АТО.
Владимир Путин до Віктор Показати IP 6 Листопада 2014 15:13
Ти сам то там бував придурок? Всі такі круті " відправити на схід!" а самі сидять в своїх затишних інтернетах і воюють невідомо з ким. Між іншим хлопці, які організовували цю вечірку є також організаторами декількох акцій по збору коштів для батальйону "азов". А що зробив ти, вельмишановний поборник моральності і незалежності України?
лучанка Показати IP 2 Листопада 2014 16:38
Це позорсько якесь.Ото знайшли свято.У нас і так сатана гуляє.Страшно на вулицю вийти.А тут ще цих страшних дівах-полішучок,які понализи сюди, вони без гриму страшні,як атомна бомба.Хай їдуть у Буцинь і Чорниж лякати бабів і дідів на Поліссі.
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2014 17:34
Життя продовжується. Кожному своє.. Але можливо не треба рекламувати такі розважальні заходи. І не справа в назві свята, яке є чужим усьому українському. Справа в моралі. Одні ризикують життям ради тих інших, які святкують. Все таки щось в нашому домі не так.
Віка Показати IP 2 Листопада 2014 18:45
да, дуже шкода, що не всіх підряд забирають на АТО, Отаке несправедливе сьогодення(((( Нічого, скоро нова мобілізація, підуть всі!!!
Малиш Показати IP 2 Листопада 2014 18:59
Я одного не розумію війна це страшно. але. давайте всі закриємось по домівкам не будемо нікуди ходити, навіть музику не слухайте. люди, для чого тут це писати? ну пішли, відпочили молоді люди. можна подумати, ви нікуди не ходите, а сидите вдома. диванні вояки. ото тільки чекаєте, щоб покоментувати і когось образити чи брудом полити. я впевнений, що якщо буде потреба то всі підуть воювати. перед тим як критикувати когось подумайте про свою поведінку і про свої вчинки. а то на словах усі герої.
маруся Показати IP 2 Листопада 2014 19:44
Ви просто нам завідуєте, бо самі гопнікі і неудачнікі
Віктор до марусі до маруся Показати IP 2 Листопада 2014 21:07
Навчись правильно слова писати. Проффессор!
маруся до Віктор до марусі Показати IP 3 Листопада 2014 11:39
А ти може в тому майдані не був ніколи,сидиш в себе на дпз на корточках і пєш дешеве пиво з пацанами. А на таке свято тебе ніхто і не пускає тому що до луцької інтелігенції тобі далеко!
упрт Показати IP 2 Листопада 2014 20:14
піплс, ви взагалі упоролись? українська культура більшість своїх традиції запозичила з інших, вона збірна, і в цьому її +. Під кожним постом плюватися і посилати всіх на війну - вибачаюсь, а ви на данний момент де? невже на сході нема чим зайнятись, і ви сидите на луцькому порталі і агітуєте всіх приєднатись? Диванні війська, пора вже втихомиритись і не вимагати від людей того, чого самі не робите.
сірий вовк Показати IP 2 Листопада 2014 21:05
Друге велике фото спочатку - просто клас! Дійсно українці, просто в "десятку" . Дякую автору - показав наше свинство в повній красі.
Петьо до сірий вовк Показати IP 2 Листопада 2014 22:14
Автор? Що замовили - те й продав)
то є до сірий вовк Показати IP 3 Листопада 2014 17:16
2 недалеких задроти
Сонячна Показати IP 2 Листопада 2014 21:24
коментар було видалено
Інна Показати IP 3 Листопада 2014 00:45
В церкву напевно не так біжуть як на сатаністський хеловін,Зборіще всього гидоттягидоття фуу ЗАБОРОНИТИ таке святом не назвеш :-(
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2014 09:00
Цікава позиція редакції ВН: як Хресний хід - то це заважає жити, а як бісівське свято - то це дуже добре. Заголовок дуже промовистий: складається враження, що це загальнонаціональне свято і кожний повинен його святкувати. В державі, де все поставлено із ніг на голову і де цьому потурають ЗМІ толку і добра ніколи не буде.
Українка Показати IP 3 Листопада 2014 10:35
В суботу в усіх церквах Луцька відбулися заупокійні богослужіння Батьківської поминальної суботи.Варто було вдивитись в лиця тих людей,що прийшли помолитись за померлих.Це було море людей .А на цих ,в першу чергу, моральних потвор не варто звертати увагу-хай деградують далі.
ВВП Показати IP 3 Листопада 2014 11:46
пянки в майдані можна влаштовувати і під якісь інші дати, це свято не українське і навіть не європейське, і навіть не християнське, як ми так прагнемо все переймати то давайте карнавал бразильській ще проведемо, чи бій биків на авангарді подивимося, і про путінську маслєніцу не забудьмо, а мене лякає що такі заходи проводять вже і в дитсадках, і моя маленька сусідка з родістю захоплено розповідає не про Бога, а про чортика, в якого її нарядили батьки мажоропридурки
Обєктивний Показати IP 3 Листопада 2014 13:06
Ні ну це взагалі деграданти, їх усіх і парубків, і дівчат, в зону АТО, хоч якась буде користь. Золота молодь, блін, дівки будуть борщ варити, а хлопці-воювати... Життєва позиція зразу зміниться...
пенсіонерка Показати IP 3 Листопада 2014 13:58
наварять ці дівки борщу, наїсишся!!!!! Вони й собі не варять, бо шукають таких як ті два дебіли на другій фотці згори, хто б накормив на халяву. Українка, ви праві на всі 100, хай та нечисть, яку вони зображують на собі, супроводжує їх все життя, а нас оберігають наші покійні по-християнськи відспівані і упокоєні родичі. Жаль хлопців, які за цих нелюдів- нечисть життя віддають, хвора наша держава - що тут скажеш.
Вася Пєтькін Показати IP 3 Листопада 2014 15:31
Повний брєд.Ід*оти.Д*-біли.
маруся до Вася Пєтькін Показати IP 3 Листопада 2014 15:39
А ти неудачнік.якщо нічого не понімаєш в Хелловіні, то й не тринди,умнік. припух,смердючий малиш?
Анонім до маруся Показати IP 3 Листопада 2014 20:36
Борщ варити пацанам в донецькому аеропорту,а не по майдану шлятись.Постав свічку за хлопців в Церкві,які воюють за тебе щоб ти спокійно спало.Сатаністи недоучані.
Міша Показати IP 3 Листопада 2014 16:31
ХАнжи і зануди, перестаньте пінитися, вас ніхто не тягне святкувати і не змушує, чого ж так пінитись?
Ха-ха-ха Показати IP 3 Листопада 2014 17:13
"Міша" і "маруся", вам варто побратись - інтелектуали ви наші!!!!!!!!!!
Лучанка Показати IP 3 Листопада 2014 17:21
Ідіотське свято.... Не розумію його суті і для чого його взагалі святкувати.... Чорт зна що!
Волинь Показати IP 3 Листопада 2014 17:24
Наші хлопці воюють, мерзнуть в окопах.... А вони Хелоуін святкуюють.... Ото знайшли свято! Правильно, веселіться народ, в країні війна.... а вам свята! І ще хтось буде казати, що в держані криза - а де ж гроші на бари берете?
маруся до Волинь Показати IP 3 Листопада 2014 17:48
Нормальна була вечєрінка,ми класно потанцювали і повеселились, а ти як не маєш гроші на бокал пива то йідь на війну і зароби
Анонім до маруся Показати IP 3 Листопада 2014 20:42
Ти чума сатаністка,багато маєш,невипий пива а перекинь хлопцям солдатам щоб води їм купили а не росу зранку збирати.
Волинь до маруся Показати IP 4 Листопада 2014 14:15
Хай но твого чоловіка чи сина в майбутньому колись заберуть на війну, отоді то ти і повеселишся по барах, дорогенька!
ввп Показати IP 4 Листопада 2014 08:07
хто сильно любить бавитися помаранчевими гарбузами, нагадую в ці дні по всіх церквах проходять дні подяки за врожай, чи дні жнив( америк.День благодарения) сходіть краще туди
Антон Показати IP 6 Листопада 2014 15:59
Ну таке , хто хоче хай розважається , не весь час плакати. Ну вот група яка грала не памятаю назви , біля фонтанів часто, ті що навпроти головного корпусу , збирали гроші на армію. Ось і тут вирішили виступити , а чому й ні ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus