USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97
Проекти ВН

Тільки разом


Новини, що стосуються діяльності Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».


Волинь не забуває


Незалежно від того, як називати цей день - День Перемоги чи Пам'яті, Герої захищали наші землі, клали свої життя за ідеї, майбутнє та своїх близьких... 


ПОХОДЕНЬКИ-ПОЇЗДЕНЬКИ


Світ без меж, кордонів, з усіма його барвами і особливостями. Нерозгадана до кінця Європа, квітуча Волинь, загадкові і таємничі місця очима читачів та журналістів. 

Пориньте у багатогранний світ Гонконгу, відчуйте себе першовідкривачем цікавого і досі невідомого Китаю, зніміть маски з таємничої Венеції та пориньте в особливу атмосферу Грузії...


МИ ЦЕ БАЧИЛИ 

…Як змінювалася країна і люди. Як народжується музика і твориться диво… Усе це та багато іншого бачили ми. Були свідками резонансних подій і потрапляли в епіцентр найрізноманітніших конфліктів. Ми бачили найгостріші проблеми і те, як вони вирішуються. Ексклюзивні фото- та відеорепортажі найяскравіших моментів життя міста та країни. 


Marichka Kulish влог


Як можна мандрувати омріяними країнами, не залізаючи в борги, як швидко та безболісно виготовити закордонний паспорт дитині - про це та інше розповідає журналістка Інформаційного агентства Волинські Новини, авторка влогу Марічка Куліш.


«Відлупцюй волинського журналіста»
«Відлупцюй волинського журналіста» - новий проект Інформаційного агентства Волинські Новини. Журналіст Вадим Панафідін та його дружина Анна два місяці тренувалися в бійцівському клубі зі змішаних єдиноборств ММА в Луцьку.



«НА МЕЖІ» – соці­аль­но-інформаційний проект


Історії волинських шкіл та дитячих садочків, амбулаторій, ФАПів, які роками чекають на фінансування, історії простих людей, які оббивати пороги органів влади, цілих громад, які опинилися на межі...


ВЛАСНИЙ ДОСВІД - світ, події, факти крізь призму відчуттів журналістів.

Ми розкажемо вам про  боротьби із бюрократією й безчинством, проблеми, які відчули на власній «шкірі» і про те, як шукали їх вирішення. Власний досвід зміни професії, захоплюючі дослідження. Про усе, що бачили і відчули.


ЛУЦЬК БУДЕННИЙтаємниці вулиць міста.

Ми розкажемо вам історії вулиць, бульварів і проспектів обласного центру Волині від давнини і донині, покажемо цікаві факти про видатних волинян й історичні пам’ятки міста, де ми живемо.


РОЗВІДКА ВН

Ми - завжди у руслі найактуальніших подій. Ми тримаємо руку на пульсі найболючіших проблем. Ми знаємо більше і маємо, що сказати. Ексклюзивні фоторепортажі з епіцентру конфліктів, унікальні журналістські розслідування, аналітичні огляди та об’єктивна подача тем. 


ДЕ ВЛІТКУ ВІДПОЧИТИ НА ВОЛИНІ


За незабутніми враженнями не обов’язково треба їхати за три моря, бо найкращий відпочинок може бути зовсім поряд - ми розкажемо вам про велич синьоокого краю. 

Читайте про рибні місця для рибалок, найкращі варіанти для сімейного відпочинку - руйнуйте міф про те, що гарне дозвілля обов’язково має бути дороге.


МАНДРОСВІТ - піврічна експедиція «За півроку до Марокко», під час якої ми будемо мандрувати країнами Європи та Північної Африки.


Наша мета – розвіяти міф про те, що дівочий автостоп небезпечний для життя та здоров’я і що незнайомців варто остерігатися, наше прагнення - поділитися практичними рекомендаціями, які суттєво спростять будь-яку вашу подорож за кордон.



ACOUSTIC DIARY

«Жива атмосфера подачі музики без макіяжу» - це родзинка нового музичного проекту, який стартував з ініціативи двох креативних волинян.


Акустичний відеоблог – колекція гарної музики, унікальних виконавців з усієї України, синтез найкращих стилів, різноманіття та цілковита відсутність музичної рутини. 


«Від школярів до козаків»

Луцькі школярі взялись виховати у собі силу волі, дисципліну, відповідальність, здобути навики самозахисту та розвинутися фізично. За 2 місяці тренувань вони освоять базові ударні, кидкові та партерні техніки. Екзаменом стануть змагання у столиці.




Система Orphus