USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині оголосили День жалоби через загибель бійця

20 Листопада 2016 08:59
Військовий Віталій Юхимчук із села Щурин Рожищенського району загинув на сході.

Про це розповіла його однокласниця Наталія, - пише Волинь24.

Подруга загиблого написала на стіні Віталія в соцмережі: “Вічна пам’ять однокласнику. Ти дуже рано пішов з життя. Я тебе буду пам’ятати веселим, смішним. Нехай земля тобі буде пухом…”

Жінка підтвердила, що Віталій воював в АТО і загинув 19 листопада.

У зв’язку зі смертю замляка у Рожищенському районі оголосили 21 листопада День жалоби. Відповідне розпорядження підписав голова райдержадміністрації, - повідомляють на сайті РДА.

“З метою вшанування пам’яті Юхимчука Віталія Васильовича, жителя с.Щурин, який пішов з життя захищаючи нашу державу, розпорядженням голови райдержадміністрації 21 листопада 2016 року оголошено Днем жалоби на території Рожищенського району.

Вічна пам’ять Герою, який віддав своє життя за незалежність та цілісність нашої держави!”
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а можна Показати IP 20 Листопада 2016 09:33
причину обстріл,місце ,час,аватарія,дтп,необережне поводженя зі зброєю чого важко написати правду, яка військова частина .ТІльки ПРАВДА може нас згуртувати
Активіст до а можна Показати IP 20 Листопада 2016 10:25
І не однокласниця, хоч я проти неї нічого не маю, а офіційна влада, з офіційним заключенням про причину смерті. А то одні догадки та кривотолки.
Анонім Показати IP 20 Листопада 2016 12:06
Яка бригада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus