USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька знесли скульптуру кликуна. Фото

1 Листопада 2016 09:32
У ніч на Хелоувін, 1 листопада, скульптуру Луцького кликуна невідомі збили з постаменту. Про це повідомляє управління туризму та промоції міської ради у Фейсбук.

Як йдеться у повідомленні, Луцького кликуна чи то збили машиною, чи то зламали. Проте сама скульптура не постраждала, і, як запевняють в управлінні, скоро повернеться на місце.

«У ніч на Halloween луцька нечисть добряче повеселилась. Але Луцький кликун, що стоїть на варті біля Центру туристичної інформації та послуг і вже став улюбленцем як лучан, так і туристів, вчергове захистив наше місто від зла, хоч і не вистояв у нерівній боротьбі з ним. Його чи то збили машиною, чи зламали. Будемо з'ясовувати хто і навіщо це зробив. Але скоро він знову займе своє місце на сторожі Луцька! (Сама скульптура збережена)», - йдеться в дописі.

Нагадаємо, 24 серпня на розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської у Луцьку з’явилась перша скульптура кликуна. Невелику бронзову скульптуру встановили на підвищенні із каменю.

Наступного дня скульптури на місці не було, в соцмережах говорили про можливе викрадення. Однак 1 вересня луцький кликун повернувся на своє місце, як з'ясувалося - після ремонту. Так, камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на «укріплення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ги Показати IP 1 Листопада 2016 10:58
дали на клик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus