USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

200 юних волинян стали ліцеїстами

14 Жовтня 2010 17:52
Дві сотні учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у день свята Покрови Пресвятої Богородиці отримали звання ліцеїста.
Привітати їх з урочистою посвятою на плацу військового навчального закладу зібрались чиновники, наставники, вихователі та рідня. З гордо піднятими головами та на колінах перед прапорами України та ліцею першокурсники урочисто склали присягу на вірність. Про це пише сайт Волинської облдержадміністрації.
Посвідчення ліцеїста вихованцям закладу вручив голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук.
Губернатор вручив колективу ліцею подяку голови облдержадміністрації, а команді-спортсменів ліцею – кубки та грамоти за отриману загальнокомандну перемогу у всеукраїнських змаганнях козацької гри «Джура».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лада Показати IP 14 Жовтня 2010 18:12
Завждт ліцеїсти складали присягу біля обладміністрації, але ж приїхав той чорт- азаров, то не пустили їх туди...от держава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus