USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Байцима і Карпука вигнали – Грицюк виконав обіцянку

11 Грудня 2010 00:01
Депутатів Віктора Карпука і Василя Байцима виключили з партії «Батьківщина».
Таке рішення прийняло бюро Волинської обласної організації партії на своєму засіданні 10 грудня.
Як повідомило достовірне джерело, обох депутатів виключили з формулюванням причини – «за порушення партійної дисципліни»
Нагадаємо, про можливе виключення Василя Байцима та Віктора Карпука очільник волинської «Батьківщини» Анатолій Грицюк говорив ще 22 листопада.
Тоді причиною виключеня Грицюк називав те, що зазначені депутати не підтримали кандидатуру Грицюка на посаду голови ради 18 листопада під час голосування на сесії.

Нагадаємо, депутати голосували таємно у бюлетенях. Переможцем став «литвинівець» Володимир Войтович. Його підтримали 47 депутатів, 29 – Грицюка, три бюлетені визнано недійсними.

Тоді Василь Байцим взагалі не з’явився на принципове для «бютівців» голосування, а керівник санаторію «Лісова пісня» Віктор Карпук взагалі голосував проти Грицюка

До речі, є усі підстави вважати, що оприлюднені рішення бюро «Батьківщини» - не останні з тих, що мають усі підстави називатися «гучними»…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
сергій Показати IP 11 Грудня 2010 08:07
Ще перед оранжевою революцією пан Байцим ( а тоді не було відомо ще ,хто переможе)подавав сигнали своєї дворушності. Коли до нього звернувся очільник Ківерцівського осередку парті "Батьківщина" - він,як керівник ВАТ "Спецлісмаш" відмовив йому у фінансовій допомозі. А коли оранжеві перемогли - він різко став оранжевим і палким їх прихильником.що дзволили йому нібито від оранжевих посісти і крісло заступника голови обладміністрації. Ото стрибок.! А що , пан Грицюк про це не знав? знав. Ось до чого приводить безпринципність в кадрових питаннях самого пана Грицюка
Стрийко до сергій Показати IP 11 Грудня 2010 12:57
А якого хєра він повинен був підтримувати політичну силу з грошей підприємства? Як видно, Спецлісмаш - акціонерне товариство. Можливо половина акціонерів живе на сході України і яро підтримували януковича? Шо ви за фігню тут несете? підтримувати політиків можна тільки за свої власні гроші або за гроші свого власного підприємства!
Стрийко до сергій Показати IP 11 Грудня 2010 13:14
А грицюк поц, згідний
небайдужа Показати IP 11 Грудня 2010 08:54
то все пиха винна. а ще гроші.
Шмайцим Показати IP 11 Грудня 2010 09:23
Хай бацим як і обіцяв, у Свободу йде. Там свої - провокатори і псевдопатріоти
Яниковичь Показати IP 11 Грудня 2010 11:29
Глубокая благодарность настоящему политику и патриоту Волыни Анатолию Петровичу Грицюку. Я высоко ценю Ваши титанические усилия по развалу партии БЮТ. Я верю, что всех идейных БЮТовцев Вы выгоните с партии в ближайшее время. Верной дорогой идёте, товарищь
Доця-Поця Показати IP 11 Грудня 2010 12:47
Грицюку не варто робити марних потуг. З цього злоякісного обєднання по інтересах до наступного літа залишаться ріжки і ніжки. Будуть бігти, як пацюки з тонучого пароплава. І виключати не доведеться. Там абсолютна більшість вже давно одумалась. Просто, ще не всі мають повід грюкнути дверима.
Наlt Показати IP 11 Грудня 2010 14:07
Браво політику Грицюку, який останнім часом виконує всі свої обіцянки програвши вибори Романюку в місті, а Клімчуку в області за своєї тупоголовості
Муму Показати IP 11 Грудня 2010 16:45
Доповнення до Доці-Поці. Авторитетні українські політологи стверджують, що на наступних виборах у ВР те, чому так поклоняється Грицюк, може мати не більше 30-40 мандатів. Якщо відкинути педарастів, гомосеків і педофілів, злодіїв, бандитів і тих, кому за 70-80 і врахувати те, що 50% буде мажоритарки, то "гаси світло!". А може бути ще гірше. Шкода, така політична сила! Пишу і сльози душать, заливають клавіші. Так шкода, що вже нічого не миле.
Юстас Показати IP 11 Грудня 2010 17:21
Якщо голосування було таємне, тоді як стало відомо, за кого голосував Карпук? А якщо Байцим був хворий, тоді виходить, що якщо хочеш бути членом ВО "Батьківщина", то маєш бути завжди здоровим членом.
нардепи БЮТБ Показати IP 11 Грудня 2010 20:52
а ми і Кіндер та інші, до речі, не голосували за його виключення - це грицюк придумав собі щось - винуватих шукає, але він очолюва штаб, а байцим по мажоритарці пройшов в Ковелі
Алекс Показати IP 12 Грудня 2010 09:21
Григоренко і Прус не стали заступниками Романюка, хоча їм це обіцяв Грицюк, бо Грицюк виконав обіцянку перед Корольчуком і Романюком. Грицюк - людина слова!
Helge Показати IP 12 Грудня 2010 10:23
Чистку нужно начинать с Грицюка )))
Кіндрат Показати IP 12 Грудня 2010 10:44
Швидше б вони зникли з цієї землі. грицюки, турчинови,федорчуки злодїї-мошеники з діда-прадіда і інша нечисть, яка заважає жити і розвиватись УКРАЇНІ.
Однопартійці Показати IP 12 Грудня 2010 11:17
Грицюк дав Тимошенко слово, що якщо програє вибори мера, то складе повноваження голови обласної парторганізації. Ми віримо, що Грицюк - людина слова! І чекаємо...
Стрийко до Однопартійці Показати IP 12 Грудня 2010 14:03
А що ж ви, однопартійці, не нагадали йому про ту обіцянку на засіданні? Може він просто забув? Людина ж в літах:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus