USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через спеку на Волині обмежили рух вантажівок

2 Липня 2016 11:10
Тимчасове обмеження руху вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн автомобільними дорогами загального користування введено з 1 червня - в період підвищеної температури повітря.

Обмеження введено з метою збереження доріг загального користування, - повідомляють у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Отже, водіям вантажних автомобілів слід пам’ятати про заборону руху вантажівок автомобільними дорогами загального користування у період підвищеної температури повітря. Зокрема, обмеження діє за температури понад +28 С, у період із 10.00 до 22.00 години.

Обмеження запроваджено на підставі Законів України "Про дорожній рух" та "Про автомобільні дороги", а також постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року №879 "Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування".

За недотримання вказаних вимог порушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності за ст.139 (Пошкодження автомобільних доріг) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus