USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чотирьох комісарів звільнили на Волині

6 Січня 2015 10:10
Комісарів, які не проходили служби в АТО, звільнили на Волині. Про це розповів 5 січня заступник військового комісара Волині полковник Роман Кулик, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Загалом, зі слів Кулика, в області - четверо комісарів, які не були в зоні АТО, їх зараз звільняють.

Зокрема, це й головний комісар області Олег Галак (на фото). Його, зі слів Кулика, вже звільнено за станом здоров’я.

«Є відповідне заключення військово-лікарської комісії, та вже прийшов витяг з наказу», - наголосив співрозмовник.

Також повідомив, що те ж саме стосується й інших комісарів, які теж звільнені за станом здоров’я. Окрім того, Кулик наголосив, що на цих посадах будуть комісари, які перебували у зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ВОНО Показати IP 6 Січня 2015 10:26
наші ахфіцери здорові коли треба зольдатів направляти дачу будувати і *смертельно* хворі коли необхідно виконувати те за шо вони отримуютьсвої зарплати і пенсії
Правда до ВОНО Показати IP 6 Січня 2015 13:18
коментар було видалено
такоттак Показати IP 6 Січня 2015 10:33
Сьогодні близько 20-25% грошей, що виділяються Міністерству оборони України, розкрадаються. Про це у понеділок в ефірі «5 каналу» заявив радник Президента та міністра оборони України Юрій Бірюков, передає кореспондент Укрінформу. «Оціночно, близько 20-25% всіх грошей розкрадаються зараз», - сказав Бірюков. Він зазначив, що за відновленні правопорядку у відомстві мала б відповідати військова прокуратура. Утім там, як зазначив Бірюков, також «тотальна корупція». У цьому зв’язку Бірюков наголосив, що сьогодні основним завданням волонтерів, які працюють у Міноборони, є подолати «тотальну корупцію» у відомстві. Для цього вони концентруються на усуненні умов для корупційної діяльності або ускладненні такої діяльності, замість того, щоб відловлювати конкретних корупціонерів. «Наше завдання полягає у тому, щоб зробити, щоб у наступному році, особливо з урахуванням збільшеного бюджету, щоб не було ще більшого розпилу грошей», - додав Бірюков.
Олег Показати IP 6 Січня 2015 11:00
Знаю Галака,як занадто пихату і не просту людину. Нехай йде з богом.
аноним до Олег Показати IP 6 Січня 2015 12:05
С Богом?Да на его совести судьбы тех ДОБРОВОЛЬЦЕВ и их семей,мобилизацией которых он занимался в марте,апреле,мае.Проведенной проверкой установлены нарушения,но ему удалось не быть привлеченным к ответственности,а быстренько оформиться на пенсию.Глядя на его фейс,не скажешь,что он нездоров.Морда породистая,лицо и глаза беспристрастные
З княжого Показати IP 6 Січня 2015 13:04
За станом здоровя? Каліка був на роботі? Я холодний!
эти трутни Показати IP 6 Січня 2015 13:09
воровали наших детей отправляли умирать за свои звезды и еще пенсию получать будут а вдовы на могилках плакать будут.не удивлюсь если скоро пивоваренко появится на должности отправителя за смертью
думка Показати IP 6 Січня 2015 13:15
Війну треба закінчувати!!! Скрізь, у межах державного кордону, люди, що жили в Україні!!! Мова не мова, а лише діями влади можна все вирішити, а якщо влада лише воювати хоче і за рахунок цього свої кішені набивати, то де вирішення проблеми???
давно Показати IP 6 Січня 2015 13:28
пора і Кулика за Галаком відправити.
Анонім до давно Показати IP 6 Січня 2015 17:58
Жидва хоче розплатитись з украінцями за своіх розстріляних предків в минулу війну і звільнити територію ,кидаючи простих людей на страту.Подивіться пильніше.хто там наверху сьогодні при владі.А наші місцеві барани ім допомагають.
Анонім до давно Показати IP 6 Січня 2015 17:58
коментар було видалено
Анонім Показати IP 6 Січня 2015 13:41
Коли вже сини Парашенка і Турчинова підуть служити під своїми фаміліями? Тоді може і інші підтянуться.
))))) Показати IP 6 Січня 2015 14:45
нахапали бабла ,відмазуючи мажорів від війни і в кущі.Вони перші повинні бути в АТО,воюють і гинуть діти простих бідових українців,а ці помагають робити геноцид нації.Схаменіться,пора припинити спосіб наживання олігархів через війну,а то скоро від українця в Україні і сліду не лишиться.Одна жидва панує.
анониму+++++++ Показати IP 6 Січня 2015 18:30
згоден як и ті украінці які ще не страчени жидами за цей рік.обицяли рабами для америки оставити в живих 10-15 мільонів.якщо іх не зупинити не оставлять словян жодного
побратим Показати IP 6 Січня 2015 20:53
А пенсіонерів будуть звільняти з лав ЗСУ?????Наприклад пенс МОУ Хоменко О.М. ??????Він в зоні АТО не перебував та й своїм підлеглим ( котрі побували під Донецьком ) замість подяки наср....в в душу!!!!
всі на захіст Показати IP 7 Січня 2015 13:16
Начальника управління ДАІ УМВС України в Полтавській області Петра Блажівського, якого затримали за хабар декілька тижнів тому, випустили під заставу. 10 мільйонів гривень готівкою сплатив брат Петра Блажівського – Іван. Петра Блажівського затримали 27 грудня в порядку статті 208 КПК України співробітниками УСБУ в Полтавській області спільно з прокуратурою області після того, як 26 грудня він отримав хабар під час виконання службових обов’язків. Брат затриманого, який вніс заставу, теж неодноразово працював на керівних посадах в структурі ДАІ. Останнім місцем його роботи стала посада начальника Управління ДАІ УМВС України в м.Севастополі. Він там працював з червня 2011 року і з початком відомих подій в Криму у минулому році пішов на лікарняне і не повернувся на роботу. Тепер пенітенціарна служба зобов’язана виконати рішення суду і випустити Петра Блажівського.
кишеньковий патріот Показати IP 8 Січня 2015 09:21
Патріотизм + бронежелет і 18-річний пацан готовий вояка ....А 40-річні пенсіонери з МВС І Збройних сил всі "хворі ! Доборолась Україна ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus