USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати зірвали бюджетну комісію. Столичний інвестор аеропорту розчарований

11 Лютого 2010 15:55
У Волинській обласній раді не відбулося засідання найважливішої з постійних депутатських комісій – бюджетної, котра мала розглянути і питання луцького аеропорту. На засідання прибуло лише троє із одинадцяти членів комісії.
Голова бюджетної комісії Василь Байцим зауважив, що депутати були попередженні про засідання ще за тиждень. Дехто попередили, що будуть відсутні через поважні причини. Заступник голови Волиньради Борис Загрева зауважив, що рішення комісії носять рекомендаційний характер. Тому частину питань можна розглянути без кворуму. Тим паче, що на засідання комісії запросили чимало начальників управлінь, котрі таки прибули до ради.
«Комісія – це колегіальний орган. Тому ми не маємо права позбавляти наших колег-депутатів голосу. Деякі рішення не можна прийняти без обговорення», - заперечив депутат Володимир Бондар.
Головуючий Василь Байцим уголос зачитав порядок денний засідання комісії, котрий складався із 40 питань. Опісля цього заходився обдзвонювати відсутніх. Проте це не дало бажаного результату. Байцим подякував тим, хто прийшов. Але не сказав, коли відбудеться засідання бюджетної комісії.
Серед питань, які мали розглядатися на засіданні комісії: питання економічного та соціального розвитку області, звернення ТзОВ «Альфа Транзит» щодо розбудови ВАТ «Луцьке авіапідприємство», фінансування проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
Засновник ТОВ «Альфа-Транзит» Сергій Зарицький, який хоче інвестувати кошти в луцьке авіапідприємство, у коментарі «ВН» розповів, що спеціально прибув на цю комісію із Києва. «Я прикро вражений поведінкою депутатів», - сказав Зарицький.
Довідково:
До складу бюджетної комісії входять: Володимир Бондар та Іван Карпомиз із блоку «Наша Україна», Григорій Люлька з блоку Литвина, Олександр Свирида, Василь Сидорук і Михайло Сташенко з блоку Юлії Тимошенко, а також Іван Смітюх із Соцпартії.
Очолює комісію Василь Байцим із блоку Юлії Тимошенко. Його заступниками є депутат Микола Романюк («Наша Україна») та Олександр Башкаленко (Партія регіонів). Секретарем комісії - Олександр Хоміч (Юлії Тимошенко).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Лютого 2010 16:16
То Романюк вже заступник у Байцима?
investor Показати IP 11 Лютого 2010 19:13
тепер зрозумiло чому й аукцiони не вiдбувались...) та хто конкретно...не на словах, а на дiлi не хоче, щоб розбудовувався аеропорт в Луцьку чи хоче, але треба його "гарно попросити"...А потiм шукають винуватих, чому до нас iнвестори не йдуть )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus