USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Фірташ та Льовочкін зводять наклеп на депутата від Волині на замовлення?

29 Березня 2015 10:19
Народний депутат Микола Мартиненко просив суд Швейцарії розблокувати 100 тисяч франків із його заблокованих рахунків, щоб оплатити роботу адвокатів. Він стверджує, що інформацію про кримінальну справу за хабар проти нього поширюють на замовлення олігархів Дмитра Фірташа і Сергея Льовочкіна.

Про це пише депутат із БПП Сергій Лещенко в блозі на "Українській правді".

Він опублікував навіть першу сторінку з рішення суду, який відмовив Мартиненку у задоволенні його прохання.

Згідно з інформацією Лещенка, загалом у Мартиненка заблоковано у Швейцарії 30 мільйонів франків.

"Як і в історії з відповіддю прокуратури Швейцарії, усі власні назви у документі приховані, як того вимагає законодавство цієї держави", - написав Лещенко.

Натомість Мартиненко в інтерв'ю виданню "Gazeta.ua" заявив, що інформацію про кримінальну справу за хабар проти нього у Швейцарії поширюють на замовлення олігархів Дмитра Фірташа і Сергея Льовочкіна.

При цьому наявність цієї справи у Швейцарії Мартиненко не спростовував, сказавши лише, що Росія намагається зірвати участь в добудові атомних реакторів Хмельницької АЕС чеської компанії "Шкода", в отриманні хабара від якої, згідно з інформацією ЗМІ, Мартиненка і звинувачують.

Розслідування про справу Мартиненка у швейцарській газеті опублікувала Катерина Босс, яка є учасницею міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів, що реалізував гучний проект "ОфшорЛікс".

Як відомо, раніше Лещенко оприлюднив відповідь прокуратури Швейцарії, яка на запит, чи справді вона розслідує справу проти Мартиненка, відповіла, що в її провадженні справді є кримінальне провадження за хабар проти "громадянина України".

Законодавство Швейцарії забороняє вживати у публічних відповідях назви компаній та імена фігурантів справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
102 Показати IP 29 Березня 2015 10:22
Мабуть, у всіх (99,9%) хто БУВ при владі, рильце в пушку... І не мабуть, а точно.
Тарас до 102 Показати IP 29 Березня 2015 10:41
Хапуга в овечій шкірі Замовлення Росії не кради бидло і не буде проблем. За таких лжепратріотів 90% населення біднота
дідо Показати IP 29 Березня 2015 10:22
Мартиненко - бютоголовий злодій.
діді до дідо Показати IP 29 Березня 2015 10:36
Ні, це Тягнибок - бютоголовий злодій.
бабо до діді Показати IP 29 Березня 2015 11:20
Тягнибок - всеукраїнський злодій разом зі своєю "Свободою"!!! Проплачена і зганеблена політична сила!!! Геть Пирожика і всіх "Свободівців" з владних кабінетів!!!
лучанка Показати IP 29 Березня 2015 10:34
Дивуюсь, що Мартиненко є депутатом з Волині...
Лучанин до лучанка Показати IP 29 Березня 2015 23:24
Можливо автор статті Мартиненка з Мартиняком сплутати....
патріот Показати IP 29 Березня 2015 11:07
А звідки ці кошти взялись у Мартиненка у Швейцарському банку?:) Ще з часів Ющенка ця пот...ра була у тіні і завжди смикала за мотузки і все каламутила у політиці!!! Такі як цей Мартиненко давно повинні сидіти у в'язниці!!!
місцевий Показати IP 29 Березня 2015 11:12
Фінансист, наставник та вдохновитель Гузя! Всі кроки і заяви Гузь завжди робить з одобрямс цього крадія і злодюги Мартиненка! Звідки мільонні рахунки у цього "політика" у закордонних банках? І це вони хочуть щось робити для України? Люди - коли ви прозрієте???
свидомий до місцевий Показати IP 29 Березня 2015 14:30
Цилком згоден також маю информацию що в период "революции гидности" Гузь дияв саме по сценарию цього чоловичка громив УМВС захвачував ОДА та инши "геройськи" и "гидни" вчинки робив за що отримував немалу винагороду Щода одного що бильшисть учасникив цих подий так и не зрозумили що их просто використали у своий гри велики дяди и нияки розрекламовани змини не вартують жодного людського життя бо саме воно найбильша циннисть Ци люди штучно розкололи и посварили одну з найбильш мирних краин
Волинь Показати IP 29 Березня 2015 11:33
Усіх гнид-депутатів разом з поросям, кроликом, баптистом горнути бульдозером у Чорне море до кацапських акул. Інакше Україні перемоги не бачити. Ті гниди руйнують Україну зсередини, крадуть мільярди і брешуть, брешуть. брешуть . Людські прокльони усіх їх знайдуть і Божа кара буде заслуженою . Народ України переможе усіх жидів ! Слава Україні !!!
Вячеслав Показати IP 29 Березня 2015 11:53
ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ!!!!! Так хто ж з Волині. Фірташ, Льовочкін чи Мартиненко!!!
Вєрной дорогой ідьот до Вячеслав Показати IP 29 Березня 2015 12:08
Якщо Мартиненко колись і обирався від ковельського округу, то це не значить, що він "з Волині". Навіть і в той час казати, що нардеп "від Волині" було б неправильно. Не говорячи про сьогодення. Мартиненко - комсомольський апаратник з 25-річного віку. Мало того, не рядовий апаратник, а секретар Київського міськкому комсомолу! Це яким слід було бути відданим комуністом, аби КПСС довірила Мартиненку посаду вождя столичної молоді?!
Привіт до Вячеслав Показати IP 29 Березня 2015 23:29
Не менше гнилі Мартиняк, Івахів та Єремеєв.
Одним миром мазані Показати IP 29 Березня 2015 11:57
Голові ДержНС України Сергієві Бочковському інкримінується стаття 208 КК України - незаконне відкриття або використання за межами України валютних рахунків. В нардепа Мартиненка лише на одному з рахунків Швейцарією арештовано 30 мільйонів франків. Чому не порушена справа в Україні проти Мартиненка за тією ж 208 КК. Усі гроші за кордоном - вкрадені в народу України!
ЗМІ Показати IP 29 Березня 2015 11:57
Мартиненко ніколи не був "депутатом з Волині". Був "від Волині". Двічі обирався по мажоритарному округу (Ковель). Невдалий "проект" покійного Бориса Клімчука. Був просунутий з ціллю лобіювання інтересів у ВР України климчуківського дітища "Інтерпорт-Ковель", на яке хотіли поширити тоді модну вільну економічну зону. На щастя чи на жаль, задум не вдався і "Інтерпорт" не зробив в такому задумі жодної фінансової операції. Мартиненко народився і виріс у Світловодську, Кіровоградської області, комсомолець, чимось нагадує Тігіпка. Вони всі однакові, як свіжовилуплені курчата.
Трошки поправлю до ЗМІ Показати IP 29 Березня 2015 12:29
Ніяким "проектом" Клімчука Мартиненко не був. Клімчук лише забезпечував вибори цього київського гастролера на Волині. Мартиненко є "проектом" Володимира Горбуліна - багатолітнього апаратника ЦК Компартії України, а згодом секретаря Ради національної безпеки і оборони України та радника Леоніда Кучми. Так що Мартиненко вилупився з кучминого "гнізда", з "бульйону" комуно-комсомольських активістів і "червоних" директорів. А Клімчук? Наказав "мій Президент" з Києва створити Мартиненку безпроблемні вибори, то й створив.
Яблуко від яблуньки Показати IP 29 Березня 2015 12:58
Як писав півроку тому Нововолинський інформаційний портал:"Маленький Ігорко Гузь побачив світ у родині комсомольських функціонерів, що дозволило йому мати непоганий життєвий рівень та в часи дефіциту отримувати продукти з спецрозподільника. Майбутнє маленького «комсюка» виглядало безхмарним, діти партгосп-еліти завжди були «золотою молоддю» навіть в державі робітників та селян". Мартиненко теж із комсомольських функціонерів. Так що, чого дивуватись? "Комсюк" "комсюка" бачить здалека...(с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus