USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний прикордонник Волині увійде до складу ради оборони області

1 Квітня 2015 18:57
Головного прикордонника введуть до складу ради оборони області.

Таку пропозицію висловив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час робочої зустрічі з командиром Луцького прикордонного загону Олександром Мейком, - повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Так, Володимир Петрович та Олександр Васильович зачепили кілька актуальних питань. Командир Луцького прикордонного загону поінформував голову облдержадміністрації, що останнім часом збільшилася кількість порушень, пов’язаних із перетином державного кордону на території Любомльського р-ну, зокрема звернувся з проханням сприяти в організації робіт, пов’язаних із інженерними заходами, котрі покликані змінити ситуацію. А позаяк питання – важливе й стосується безпеки державних рубежів, його детально розглянуть на черговому засіданні ради оборони. Щоби в подальшому співпраця виконавчої влади та прикордонників була конструктивною, Володимир Гунчик запропонував увести до складу ради командира загону.

Окрім того, Олександр Мейко прохав надати матеріальну допомогу для реалізації заходів з облаштування прикордонних територій, які прилягають до державного кордону. У відповідь Володимир Гунчик запевнив: волинські прикордонники можуть розраховувати на підтримку влади.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, рада оборони Волині, окрім питань безпеки та цивільної оборони, працює над проблемами мобілізації, а також оснащення військових. До її складу входять представники силових структур, командири окремих військових частин, спеціалісти з мобілізації та оборонного напрямку, а також керівники окремих задіяних організацій.

Раніше повідомлялося, що на Волині не будуть створювати антитрористичного штабу. Функцію цієї структури в області буде виконувати вже існуюча рада оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До тих хто це пише.. Показати IP 2 Квітня 2015 09:49
На Волині давно створений та функціонує в рамках Антитерористичного законодавства Штаб координаційої групи АТЦ при УСБУ у Волинській області. Не вводьте своїми непрофесійними коментарями в оману мешканців регіону. Проконсультуйтеся у фахівців, коли інформуєте людей з даної тематики. Гунчик так само мав би про це знати, а не заявляти , що Штаб не буде створюватися. Ось Вам і рівень наших можновладців з оборонних питань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus