USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чиновники Волинської ОДА щотижня звітуватимуть перед громадою

25 Липня 2014 15:49
Новопризначений голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів про свої основні завдання на посаді.

У своєму першому виступі на посаді голови Волинської ОДА він зазначив, що намагатиметься усе зробити для того, щоб громада розвивалася та її можна було б консолідувати у складний для суспільства та Волині час. Він визнав, що зміни, на які очікують люди, йдуть повільно та зазначив, що для того, щоб здобути підтримку громади, потрібно бути відвертим та відкритим перед нею. Таким чином, він назвав відкритість влади одним зі своїх завдань.



Працівників апарату ОДА він закликав не сидіти на робочому місці, чекаючи команди, витрачаючи державні кошти, вичікуючи та не проявляючи ініціативу. Зі свого боку, він пообіцяв побувати у кожному районі та зустрітися із депутатами селищних та районних рад, обговорити проблеми, які існують в районах, та винести питання на обговорення депутатського корпусу облради.

Володимир Гунчик переконував, що відкритий для спілкування з представниками ЗМІ, та пообіцяв щомісяця організовувати підведення підсумків. До того ж, кожна апаратна нарада в облдержадміністрації відтепер починатиметься з доповіді про те, що кожен з керівників зробив протягом тижня для громади.

ЧИТАТИ ЩЕ: НОВИЙ ГУБЕРНАТОР – ПРО ПЕРШІ КРОКИ НА ПОСАДІ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
55 Показати IP 25 Липня 2014 16:04
Уважуха!
Григорій до 55 Показати IP 25 Липня 2014 23:35
коментар було видалено
ФигВам Показати IP 25 Липня 2014 16:32
Да, да, да, как сейчас помню, как нынешняя власть клятвенно обязывалась перед майданом отчитываться чуть ли не каждодневно о проделанной "за вчера" работе. А теперь уже и оставшиеся на майдане объявлены бомжами и врагами народа.
Скептик Показати IP 25 Липня 2014 19:48
Сміх та й годі ! І він ще обіцяє бути відвертим та відкритим, параноїк який не вірить людям та зневажає їх .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus