USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ЄЦ шукає потенційних кандидатів на вибори

26 Серпня 2010 14:54
Допомогти взяти участь у місцевих виборах тим, кому нове виборче законодавство ускладнює офіційне висування, зголосилась партія «Єдиний Центр» – вона пропонує усім охочим політично активним громадянам балотуватись від їхньої політичної сили за відкритими списками та мажоритарними округами.

Про це йшлось 26 серпня під час прес-конференції депутата Волинської обласної ради, голови обласного осередку партії Єдиний Центр Володимира Бондаря.

Волинські «єдиноцентристи» готові «взяти під своє крило» 20 претендентів-висуванців, незалежно від партійної приналежності, які є громадянами України.

«Ми як партія, яка подала у Верховну Раду законопроект про відкриті виборчі списки, хочемо показати як можна застосовувати цю схему навіть в рамках чинного законодавства. Ми сьогодні пропонуємо взяти участь у виборах усім охочим – як нашим партійним активістам, так і тим, хто не є членом нашої політичної сили», – повідомив Бондар.

Висування кандидатів триватиме з 28 серпня до 6 вересня. Відповідні заявки прийматимуть у регіональних та територіальних штабах партії. Заявку можна буде надіслати листом, факсом або електронною поштою.

У цей же період формуватимуться виборчі списки проекту – як регіональні, так і територіальні.

Визначальним днем для проекту стане 7 вересня. Саме цього дня відбуватиметься голосування на вулицях населених пунктів та в інтернеті на сайтах регіональних організацій Єдиного Центру та на головній інтернет-сторінці партії.

За підсумками голосування, регіональні штаби офіційно звернуться до переможців з пропозицією про включення до виборчих списків Єдиного Центру або про висування на посади міських, селищних, сільських голів та кандидатів у мажоритарних округах.

«Зараз ми декларуємо своє бажання співпрацювати з усіма політичними силами, які підтримують ідеологію державності, з тими партіями, з якими наші ідеологічні принципи збігаються, і які працюють в правовому полі. Крім того, наша партія навідріз відмовляється від принципів вождізму, бо саме це і є найбільшою проблемою української політики. Саме вожді не можуть між собою порозумітись», – переконує депутат.

Вступ до лав партії після завершення виборів не буде обов’язковим, кажуть у ЄЦ.

«Тим, хто після виборів стане мером, сільським головою чи депутатом не буде обов’язковим вступати в Єдиний Центр. Але якщо людині буде з нами по дорозі, тоді членство в партії буде цілком доречним», – вважає Бондар.

Довідково:

Заявки на участь у місцевих виборах за списками або мажоритарними округами Волинська обласна організація партії Єдиний Центр чекає за адресою: м. Луцьк, вул. Ковельська, 2 (4-й поверх), тел.: (0332) 78-82-80, e-mail: [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
оголошення Показати IP 26 Серпня 2010 15:00
Тобто: "за невелике бабло, ми впишемо вас у свої списки кандидатів в депутати"? Ось що значить кмітливий інтеллект Бондаря.
валяюсь до оголошення Показати IP 26 Серпня 2010 15:05
"інтеллект Бондаря" - поржав))))
скільки??? Показати IP 26 Серпня 2010 15:04
Володимире Нальковичу, скільки за вашим прайсом коштує місце в ваших списках до луцької міськї ради і чи повертаєте гроші в разі невдачі?
))) Показати IP 26 Серпня 2010 16:01
ага, як в анехдоте - "Дура! ржи! - И-го-го!" а щось конструктивне дописати мозку брак?
валяюсь до ))) Показати IP 26 Серпня 2010 16:23
якщо ви про "ініціативу" Єца - то повністю вас підтримую)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus