USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Історія Володимира-Волинського з’явиться на Google

7 Липня 2010 16:23
Володимир-Волинський історичний музей підписав угоду про співпрацю з директором проекту «Віа Регіа» Кароліною Фішер та його куратором Йорганом Фішером.

Про це інформує прес-служба Володимир-Волинського міськвиконкому.

Представники Ради Європи вручили музею сертифікат про підписання угоди та висловили сподівання на тісну співпрацю. Її результатом стане те, що про Володимир-Волинський історичний музей та місто буде розміщено інформацію з фотографіями в інтернет-пошуковику Google.

«Місто буде включене до європейського туристичного маршруту в рамках історичної дороги «Віа Регіт», яка з'єднувала сучасну Іспанію з сучасним Києвом. А це, відповідно, залучення туристів до міста», - вважає директор музею Володимир Стемковський.

Представників проекту вразила неповторна історична атмосфера нашого міста, велич Успенського собору та Зимненського монастиря. Оцінили європейці і один із найстаріших цвинтарів у Західній Україні – Ладомирський, відзначивши поєднання поховань різних конфесій, що уособлювало собою релігійну терпимість.

Довідково:

У 2006 року Радою Європи було засновано спеціальний культурний проект «Віа Регіа».

Проект закликаний поглиблювати культурні зв'язки між Сходом та Заходом Європи, розширювати туристичні шляхи, доповнюючи всесвітньовідомі пам'ятки маловідомими туристичними об'єктами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sanjak Показати IP 7 Липня 2010 17:17
А до цього хіба місто в Гуглі було відсутнє? І в Вікіпедії є стаття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus