USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ковельські депутати поставили виконкому «двійку»

21 Жовтня 2010 14:55
На останньому, четвертому, пленарному засіданні сесії Ковельської міськради депутати обговорювали виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста за перше півріччя цього року.
На сесії наводилося чимало фактів, які свідчать про те, що владна команда явно не допрацьовувала, пише «Волинь-нова».
Депутат міської ради Ярослав Шевчук зазначив, що не все гаразд у сфері малого та середнього бізнесу, темпи зростання зарплати тут є найнижчими серед всіх міст та районів області.
Але міський голова Сергія Кошарука, місто Ковель в цілому є одним з найкращих в області, а деякі депутати просто не хочуть бачити позитивні моменти.
У відповідь лідер фракції БЮТ Михайло Гетьман заявив: «На протязі всієї каденції ми практично не почули від міського голови самокритики. Складається таке враження, що в нас все чудово, немає ніяких проблем».
Депутати міської ради одноголосно вирішили визнати незадовільним стан виконання Стратегічного плану економічного розвитку міста, незадовільною роботу виконавчого комітету міської ради за 2006-2010 роки, а стан виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Ковеля за перше півріччя цього року – недостатнім.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
міля Показати IP 21 Жовтня 2010 18:39
А чого Шевчук на прямий ефір не прийшов? Напився чи побоявся?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus