USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліціонери-добровольці з Волині вирушили на схід

1 Липня 2015 12:58
Із Волині на cхід вирушили міліціонери зведеного загону. Колеги та рідні проводжали їх добрим словом і молитвою. Очолив чергову зміну волинських правоохоронців начальник луцького райвідділу міліції Сергій Тягунов.

Особовий склад вишикувався в дворі обласного управління міліції. Командир доповів про готовність добровольців до виконання завдань у зоні проведення АТО, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Із настановами та побажаннями до міліціонерів звернувся начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига:

- Основні завдання, які постануть перед вами у зоні ведення бойових дій, визначать керівники штабу АТО. Я ж наголошую: підійти до їх виконання відповідально, гідно та достойно. Адже служба ваших попередників-колег із Волині отримала лише хороші відгуки та рекомендації від командування штабу антитерористичної операції. Дякую вам за вашу незламну силу духу і принципову позицію. Перемога буде за нами! Слава Україні!
- Перед в’їздом хлопці пройшли курс навчань та підготовку в училищі міліції: акцент ставили на курс стрільб та основи тактичної підготовки. В підрозділі – досвідчені правоохоронці, дехто на схід їде не вперше. Тож із впевненістю можу сказати, що увесь особовий склад – надійний і згуртований, - розповів командир зведеного загону Сергій Тягунов.

Настоятель Свято-Георгіївського храму отець Олександр закликав добровольців та присутніх до спільної молитви:
- Будьте мудрими, терпимими до людей і один до одного. Ви – одна сім’я. У злагодженості та взаєморозумінні – наша перемога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus