USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міністр побачив, яка культура у Ківерцях. ФОТО

19 Листопада 2010 13:05
Міністр культури і туризму Михайло Кулиняк побував у Ківерцівському районі у рамках загальнонаціонального проекту України «Відновлення кінопрокату в селах та малих містах України».
Його супроводжували заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв, начальник обласного управління культури і туризму Володимир Лисюк, голова Ківерцівської райдержадміністрації Леонтій Кричкевич та голова райради Андрій Манько, повідомили у РДА.
Гості оглянули в Ківерцях дитячу музичну школу, бібліотеки, районний будинок культури імені Ковальова.
Кулиняк сказав, що у районі високий рівень культури і зазначив, що для досягнення таких результатів у закладах культури працюють професіонали, для яких культура – це не лише напрямок діяльності, а життєве призначення.
Після презентації проекту глядачі переглянули на новенькій кіноустановці два фільми. Один з них «Хто помре сьогодні?» – короткометражна кінобалада режисера Київської кіностудії імені Олександра Довженка Віктора Греся, який зі своїми колегами також був на зустрічі з ківерчанами. Другий – «Владика Андрій” – повнометражний фільм Олеся Янчука.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
IgorOKCJ Показати IP 19 Листопада 2010 14:00
прикольно... хоч щось корисне роблять..))! так це виходить, що вони і подарували Ківерцям "новеньку кіноустановку"??! Цікаво, в яких ще селах і містечках Волині буде проводитись ця програма???!
Таня Показати IP 19 Листопада 2010 15:38
У батька прикордонника-вбивці такий вираз обличчя, ніби він після жорстокої пиятики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus