USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міського голову Берестечка засудили за хабар

28 Лютого 2015 13:30
Чиновник вимагав від підприємця 35 тисяч гривень за внесення змін до генплану і надання йому ділянки для будівництва мотельного комплексу. Йдеться про міського голову Берестечка.

Затримали посадовця працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області при отриманні частини неправомірної вигоди, - інформують у прес-службі установи.

Злочинну діяльність міського голови задокументували під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій згідно з матеріалами, внесеними до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Чиновник вимагав від співзасновника підприємства неправомірну вигоду у розмірі 35 тисяч гривень за сприяння у погодженні на сесії міської ради рішення про внесення змін до генерального плану забудови земельних ділянок та надання дозволу на розробку проекту землеустрою для подальшого будівництва мотельного комплексу.

Горохівський районний суд Берестечківському міському голові Горохівського району Волинської області призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 35,02 тисячі гривень із позбавленням права обіймати посади, пов’язані з використанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків в органах державної влади строком три роки без конфіскації майна. Окрім того, чоловіка позбавили, відповідно до статті 54 Кримінального кодексу України, рангу посадової особи органів місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Антонім Показати IP 1 Березня 2015 15:15
Вставили Козли нормального мера за поданням Філіповича, який мітить виграти ці вибори на посаду мера Берестечка, але х*р йому получиться!!!
добре знаю філіпович Показати IP 2 Березня 2015 13:20
ще по заголовку статті закралася думка,що без філіповича тут не обійшлося!Знаючи його підлу натуру,не важко здогадатися,що щось подібне мало статися! В Луцьку обі**ався по самі вуха,то тепер вирішив своїх односельців кинути? Вже хай не надіється на катерину! Бачить,що в Луцьку йому не вірять,то думає,що тут на пенсіонерах виїде? Минайте 10-ю дорогою і навіть руки не подавайте! Це вовк в овечій шкірі!!!!!!! Чим більше людина нічого не варта,тим більше в неї злості топити розумніших за себе людей! А як його обліко моралє? Все життя прожити бобилем і зараз вчити людей,як жити? Та він хлібом ні з ким не поділився!!!!! А МЕРА ЙОМУ НЕ БАЧИТИ1Хай тільки висунеться!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 3 Березня 2015 08:48
Останній нормальний мер - Сікорська Л. А. При ній хоч щось робилося в місті. Однак, цікаво, хто подасть кандидатури зараз - "великі" господарники Філіпович, Нахтігаль,чи ще хтось? Нормальний господар нарешті стане мером міста, чи люди і надалі обиратимуть сміття і болото?
Анонім Показати IP 5 Квітня 2015 16:58
Я думаю щоб мером краще був би Ігор, директор млина. А ви?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus