USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині школу закривають попри фінансування

23 Серпня 2016 20:30
У школу I-II ступеня в селі Щитинська Воля Ратнівського району ходить 19 дітей. В червні цього року відділ освіти райдержадміністрації подав проект рішення у виконавчий апарат районної ради про призупинення діяльності цієї ЗОШ та забезпечення довозу дітей шкільного віку до НВК “ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок” села Залухів.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Голова Ратнівської районної ради, депутат від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Михайло Макарук розповідає, що на початку серпня на території навчального закладу відбулось виїзне засідання комісії з питань освіти за участю членів комісії з питань бюджету, представників відділу освіти райдержадміністрації та керівництва школи.

Рішенням комісії рекомендували відділу освіти спільно з управлінням фінансів райдержадміністрації подати на розгляд районній раді пропозиції щодо фінансування закладу за рахунок коштів районного бюджету.

А на позачерговій сесії 19 серпня районна рада ухвалила своїм рішенням виділення відділу освіти 147500 гривень від перевиконання дохідної частини районного бюджету на утримання ЗОШ І-ІІ ступеня села Щитинська Воля.

Незважаючи на виділені кошти, райдержадміністрація наполягає на закритті школи. Про призупинення роботи навчального закладу вже повідомили батьків та адміністрацію Щитиноволянської ЗОШ.

Голова райради та депутатський корпус планують відстоювати школу, оскільки коштів, виділених на її утримання, цілком достатньо, щоб покрити усі потреби навчального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
аватар Показати IP 23 Серпня 2016 21:04
всі гроші на ато,і паради радянської техніки
555 Показати IP 24 Серпня 2016 06:19
дурні! Не закривайте шкіл
А Показати IP 24 Серпня 2016 09:03
А чи є там комусь вчитись?
Вован Показати IP 24 Серпня 2016 16:30
Вчитись то є кому, але скільки там іде бабла на тепло, світло і т. Д. + зарплати вчителям, обслуговуючому персоналу, їдальні, потім ремонт школи, де як ми бачив завжди крадуть... Подумайте
777 Показати IP 24 Серпня 2016 23:27
То де коментар про КРОПЦЬ? Хочеться чути про популізм та про здоровий глузд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus