USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбулася піша проща до джерела

22 Липня 2016 18:50
У день Волинської ікони Божої Матері вірні парафії Святителя Миколая Чудотворця в Колках провели піше паломництво в селі Куликовичі Маневицького району, до джерела на честь цього образа.

Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Ходу очолив маневицький декан і настоятель колківської громади протоієрей Андрій Закидальський. До богомольців долучився протоієрей Михайло Мельничук із Маневич.

Дорогою прочани читали ранні молитви, акафіст Пресвятій Богородиці, молилися за всіх жителів древнього Романова (історична назва Колок). На джерелі священики відслужили водосвятний молебень.

Цього року в прощі взяло участь близько сорока паломників. Як розповів отець Андрій інформаційній службі єпархії, таке богомілля вже вдруге організовується його парафією – як випробування духовних і фізичних сил та своєрідна перемога над собою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus