USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виявили безакцизних цигарок майже на півмільйона

1 Жовтня 2014 09:38
50 тисяч пачок нелегальних білоруських цигарок виявили на Волині у рамках операції "Акциз". Про це інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Тютюнові вироби торгової марки "ФЕСТ" виробництва ООО "Гродненська табачна фабрика "Неман" орієнтовною вартістю 450 тисяч гривень співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Волинській області виявили під час перевірки оперативної інформації.

Цей підакцизний товар без марок акцизного податку транспортувався автомобілем марки «Фольксваген-Т4». Водій автомобіля – мешканець Ковеля Волинської області, дав згоду на огляд вантажівки, під час якого у багажному відсіку і виявили незаконний крам.

Наразі всю партію сумнівного вантажу вилучено і передано на відповідальне зберігання. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
44 Показати IP 1 Жовтня 2014 09:57
Волиньпост разом з власником Пащенком не дає коментувати статі про Єремеєва Мартиняка Івахіва люди робіть висновкі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus