USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині виявили незареєстровані літаки, які могли перевозити контрабанду

28 Жовтня 2016 16:14
Прикордонники виявили на Волині незареєстровані літаки, що могли використовуватися у протиправній діяльності.

Так, підрозділи Державної прикордонної служби України продовжують нарощувати зусилля з протидії незаконному переміщенню товарів через кордон.

Активізація дій на ділянках всіх відділів прикордонної служби змушує контрабандистів шукати нові шляхи для своєї діяльності, в тому числі з використанням літальних апаратів.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Так, учора оперативними підрозділами Луцького прикордонного загону у тісній взаємодії з прокуратурою Волинської області в рамках кримінального провадження, передбаченого ст. 201 ККУ «Контрабанда», в Турійському районі на діючому аеродромі сільськогосподарського призначення в одному з ангарів під охороною виявили три літаки «Як-12», «Вілга» та «Цесна».

За перевіркою інспекції державної авіаційної служби України встановлено, що легкомоторний літак «Цесна» має льотну придатність та може використовуватись для здійснення польотів у визначеному законодавством порядку. А на «Як-12» та «Вілга» у реєстрі державної авіаційної служби будь-яка інформація про їх льотну придатність була відсутня.

У зв’язку з можливим використанням цих літальних апаратів у протиправній діяльності, що пов’язана з незаконним переміщенням контрабандних товарів чи будь-яких інших заборонених предметів та на підставі ухвали суду їх вилучено. Перевірка триває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бандерівець Показати IP 28 Жовтня 2016 20:58
з Ромчиком так не можна...
Радовичі Показати IP 29 Жовтня 2016 03:14
Цікаво скільки ящиків цигарок перевезуть ці літачки? 3, 4, 5? Так в Турійську в легковушку більше влазить. "Дані про льотну придатність відсутні" це як? Не придатні до польоту? Та при чому тут контрабанда? Кримінальна справа? Так контрабанда це адміністративна відповідальність. Чи не так? Напевно пресують, бо скоро вибори....
ivan ivanovckiy Показати IP 30 Жовтня 2016 02:14
нехай поїдуть в ковель там в районї кафе ЗУСТРЇЧ на авторозборцї стоїть до 1000 автївок на лольськїй реестрацїї ото контробанда- незаконного перемїщення товару через кордон на суму бїльшу нїж бюджети раионїв. Нїкому нецїкаво як авомобїлї ввезенї чому не вивезинї назад а таких розборок в Ковелї бїльше 10 а по Українї---------.
Діман Показати IP 1 Листопада 2016 12:34
Хм а потів пишуть в газетах та показують по тв що на Волині розбився літак з контрабандою.Того микитюка вже давно треба посадити на зону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus