USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині землю роздають неіснуючим людям, - селяни

24 Серпня 2016 15:59
Мешканці Згоран нарікають, що депутати сільради зловживають службовим становищем: отримують по кілька разів земельні ділянки на себе та близьких. Більше того, стверджують згоранці, народні обранці оформляють документи на неіснуючих людей та погрожують селянам, які вимагають справедливості. Про це пише КОРДОН.

Молоді сім’ї та окремі жителі населеного пункту вже роками не можуть отримати земельні ділянки. Натомість одні й ті самі депутати сільської ради або їхні родичі постійно потрапляють до списків тих, кому вдається взяти землю. Ситуація загострюється, бо, як кажуть селяни, межі населеного пункту вже “вичерпані”, а їхні заяви досі ніхто не розглянув, щоразу називаючи дивні причини.

“Якби дійсно не давали нікому ділянки, то претензій би й не було. А так, одним немає роками, а інші дивом постійно отримують”, – обурюються згоранці.

У зв’язку з неправомірними діями місцевої влади, сельчани звертались в районну прокуратуру. Однак мають одні відписки.

Велике невдоволення викликав і той факт, що прибувши на засідання сесії, жителі Згоран почули в списках на отримання землі імена людей, яких не існує на території села. Просто під час сесії, розповідає Степан Костюк, один із депутатів хамовито пригрозив йому, що той ніколи не отримає землі (навіть через суди), якщо такий “активний” буде.

“Я прийшов не лише за себе, а за всю громаду. Є люди, яким дійсно треба дати ті ділянки: атовці не отримали, молоді сім’ї не взяли. Але депутати та “мертві душі” вже по другому колу беруть. Ще й сміються з нас! То ще почалося за попереднього сільського голови. А діючий їм не зарадить. Що він може, коли прокуратура навіть нічого не вирішує?!” – наголошує Костюк.
Микола Чижевич понад рік ніс службу в Збройних силах України, перебував у зоні АТО. Однак для нього земель на території сільради не знайшлося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 24 Серпня 2016 21:12
День весною кормить рік день в ато все життя .Треба було в 2014 році бути в 51 омбр тоді ато було веселіше а не у 2016 цілих 25 днів.
Олександр до 51 омбр Показати IP 25 Серпня 2016 12:15
51омбр авжеж пройшла досить важкий шлях, але мобілізований в/с не вибирае частину і термін перебування, а виконуе наказ. Гляньте навколо, скількі людей поруч з вами взагалі не переймаються подіями на сході і не попали у військо,а цей шановний мінімум 12 місяців був готовий боронити рідну землю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus