USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» піймали контрабандиста з секонд-хендом

29 Червня 2016 19:57
В міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з представниками Волинської митниці виявили товар, який був відсутній в товаросупровідних документах.

Інформацію про можливу протиправну діяльність здобули оперативні співробітники прикордонного відомства, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, при проведені огляду автомобіля «Вольво», що переміщував «секонд хенд» з Німеччини до Ірпеня, встановили, що наш співвітчизник приховав речі, які не були у вжитку. А під час оформлення він заявив, що перевозить лише крам, вага якого становить майже 22,5 тонн на суму більше 24 тисячі доларів США.

Під час поглибленого огляду наразі спільна оглядова група виявила мішки з новими жіночими та чоловічими сорочками та поясами, біжутерією, косметикою, жіночим взуттям та іншим.

Огляд транспортного засобу продовжується.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Anonymous Показати IP 29 Червня 2016 20:30
Так САМІ влаштували народу таке життя, що вже й секонд КОНТРАБАНДОЮ ввозять! Шоколадно-жи*ові ідіотим, народ на ті копійки з такими цінами вижити НЕ може! Схаменіться!
Макс Показати IP 29 Червня 2016 23:21
Краще б самі перестали хабарі брати К*ЗЛИ....а людям в що вдягатись в мішки поліетиленові??????!!!!!!!
Ая Показати IP 29 Червня 2016 23:31
Пригадаю пісню, яку час вивчити і почати робити те що в ній сказано: Встаньте до бою братя за волю з ворогом лютим час зробити лад. Вже ревуть гармати (на сході) схамненися кате, віддай, віддай Україну назад. Ти пльондруєш Її ти руйнуєш її......
Фен до Ая Показати IP 30 Червня 2016 00:10
Ты под чем ?
Микола Показати IP 30 Червня 2016 08:58
Цей факт ще раз підтверджує некомпетентність та низький рівень підготовки митників. Це звичайний секонд класу "Крем", де попадаються речі з етикетками)))).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus