USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На директора Волинської ОДТРК претендує рівнянин. ФОТО

18 Серпня 2010 08:50
Серед претендентів на посаду генерального директора Волинської обласної держтелерадіокомпанії – 37-річний рівненський журналіст Віктор Гомоль.
Новий претендент починав шлях у журналістику саме у Волинській облдержтелерадіокомпанії. У 1993 році, ще студентом третього курсу Волинського держуніверситету імені Лесі Українки, він прийшов на обласне радіо з авторською пізнавально-розважальною передачею «Хрестиківка», яка виходить в ефір й дотепер. Спершу працював диктором, а потім старшим редактором.
У 1995 році після закінчення істфаку Волинського держуніверситету він пішов на роботу в Рівненську ОДТРК. Пише на видання «Газета по-українськи», інтернет ресурс «Gazeta.ua».

Віктор Гомоль (на фото) підтвердив, що подає заявку на участь у конкурсі на очільника ВОДТРК. «Для мене ця компанія рідна, я тут починав творчий шлях. А претендувати на посаду директора мені дозволяє мій творчий та управлінський досвід», - сказав Гомоль.

Конкурс на посаду генерального директора Волинської ОДТРК Державний комітет з телебачення та радіомовлення України оголосив 23 липня. Протягом 30 календарних днів приймають заяви від претендентів, а оприлюднити їх повинні 2 вересня.
Нагадаємо, у травні 2010 року Державний комітет телебачення та радіомовлення України не продовжив контракту зі «старожилом» ВОДТРК – генеральним директором Волинської обласної держтелерадіокомпанії Святославом Пирожком.

Ймовірними претендентами на місце Пирожка називали теперішню в. о. директора компанії Ольгу Куліш, екс-заступника волинського губернатора Святослава Кравчука, а також натякали на «посадовця-телевізійника зі Львова» та «співвласника однієї з приватних радіостанцій Волині».

У кінці травня експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу оприлюднили інформацію, що на посаду генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії є вісім претендентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Той що знає Показати IP 18 Серпня 2010 09:07
Знаю його. У 26 років став заслуженим журналістом. Стає цікавенько. Ато вже нудно було чекати призначення Куліш. А він схоже тепер серйозно переплутав карти в затертій колоді претендентів на цю посаду. Чув,його підтримують якись тузи з провладних партій.
Іван Показати IP 18 Серпня 2010 09:13
Знаю цього чоловіка як порядного та розумного професіонала. Дай йому Бог удачі у цій справі!
Ч Показати IP 18 Серпня 2010 09:36
Куди не глянь - скрізь історики лізуть. А коли в селі в школі буде нормальний вчитель історії?
ЛітРедактор Показати IP 18 Серпня 2010 11:53
Вегера і Яцюк теж починали у ВОДТРК, досі їй не зраджують!!))...
Олег Показати IP 21 Серпня 2010 10:16
Потрібна нова кров, бо в тій компанії вже вода застоялась.
Іван Показати IP 26 Серпня 2010 22:50
Дівіться, що я знайшов у неті про цього претендента http://www.youtube.com/watch?v=47kEO5ypO20&feature=player_embedded

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus