USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На мітингу ми були за крок до кровопролиття, - луцький БЮТ

19 Травня 2010 16:35
Мітинг першого травня в обласному центрі Волині за участі лідера опозиції Юлії Тимошенко у Луцьку міг закінчитися кровопролиттям.

Про це повідомили під час прес-конференції Луцького міського Комітету порятунку Нації і Держави.

Голова Луцького міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт розповів, що для того, щоб на Театральному майдані Луцька розпочалася бійка під час мітингу, достатньо було би одного поштовху чи словесної перепалки.

За кілька днів після подачі заявки про мітинг бажання провести акцію виникло і у волинських представників Партії регіонів. Їм порадили зібратися в іншому місці.

«Біло-блакитні» у день мітингу почали стягувати свої сили до Волинської ОДА. Проте потім таки передислокувалися на Театральний майдан раніше прихильників екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Вони зібралися в одній частині площі, але потім розбрелися по майдану і змішалися із прихильниками «біло-сердечних». Це, на думку Григорія Пустовіта, могло призвести до бійок і кровопролиття.

Пустовіт перед мітингом спілкувався із правоохоронцями і пояснив їм ситуацію. Лише після цих переговорів працівники міліції утворили своєрідний ланцюг, який розділив прихильників обох політичних сил.

«Ми були за крок до кровопролиття. Якщо ми спробуємо влаштувати мітинг без заявки під час приїзду Віктора Януковича - а така інформація є, то міліція зробить усе, щоб нам перешкодити. Іде наступ на демократію на Волині», - сказав Пустовіт.

Також він хоче знати відповідь на запитання: хто дав команду міліянтам охороняти автобус із гучномовцями, із якого лунали агітаційні пісні Партії регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Депутат Показати IP 19 Травня 2010 21:00
Такий бред несе Пустовіт, він мабудь щось курить або нюхає, я сам був на площі і біля облради, з нашої сторони і найменших проявів на агресію не було, хоча казали що ми ЮльКУ яйцями закидаєм але на відміну від БюТівціВ в нас прихильники виховані і поважають опонентів, а не кидаються ти що є під руками, і взагалі хватить соплі жувати, провели мітинг все добре, і нацьому треба крапку ставити, як ще Гузь тут не опублікувався, десять раз з одним і тим же.... ПРОГРАВАТИ треба вміти, а не вести себе як баби базарні..... Встидно що є такі люди як ви...
Микола Показати IP 19 Травня 2010 23:30
в ціну яку платять "прихильникам", щоб ті стояли з прапорами, входить бійка? І чи відшкодовує їм партія збиткі отримані у бійці з "опонентами"? І взагалі, де можна записатись у прихильники? Зайві гроші не помішають....
Помічник депутата Показати IP 20 Травня 2010 10:30
Сьогодні Україна перебуває на дні світових рейтингів щодо рівня життя населення. Звичайно, ми й самі бачимо , що економіка країни, м'яко кажучи, шкутильгає не на одну ногу, а на обидві. Однією із причин такого стану справ у державі є те, що до керівництва пролізли різного роду "проффесори", які за своїм рівнем інтелекту неспроможні керувати країною. Однак, володіючи вовчою зажерливістю, підімнули під себе всіх та все і влізли на саму вершину державної піраміди. Велика когорта таких "проффесорів" сидить в депутатських кріслах різних рівнів - від сільських рад до Верховної. В більшості своїй це люди, які отримували базову освіту ще в радянській школі, що давала, як відомо, досить непоганий рівень знань. Чому ж вони такі тупі та безграмотні?
Перехожий Показати IP 20 Травня 2010 12:22
Повагою та вихованням від вас аж пре. "Соплі жувати", "баби базарні" і т.д.
Арафат Показати IP 20 Травня 2010 13:26
Правильно Пустовіт все каже. І про це потрібно говорити. Регіонали по тупості своїй ледь не довели людей до бійки, а зараз хочуть зам'яти цю тему. Люди для регіоналів - ніщо. Їм їх не жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus