USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На розбудову Ягодина держава дала 4 мільйони. ФОТО

7 Вересня 2010 18:06
Ягодинська митниця дочекалась державних коштів на продовження будівництва другої черги автопереходу «Ягодин» – днями надійшов транш у розмірі 4 мільйони 23 тисячі гривень.
Про це повідомив начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик.
«На казначейство Волинської області 6 вересня було перераховано кошти на проект добудови другої черги автопереходу. І вже найближчим часом розгорнуться роботи. Будемо надіятись, що держава доведе до кінця розпочату справу, аби нам не було соромно приймати «Євро-2012», – підтвердив митник.
Нагадаємо, очікуючи фінансування, керівництво Ягодинської митниці донедавна не було впевнене, чи встигнуть цьогоріч освоїти заплановані у держбюджеті кошти на добудову другої черги автомобільного переходу «Ягодин».

Окрім грошей, що надійшли у цьому році, планується, що в наступному на будівництво переходу витратять ще 17 мільйонів гривень і завершать розбудову другої черги переходу «Ягодин».

На зображенні – проект реконструйованого переходу «Ягодин»





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 7 Вересня 2010 21:09
Цікаво чи в цей кошторис включено будівництво там туалетів, чи і надалі будем користуватись нужниками.
Universal22 Показати IP 8 Вересня 2010 00:27
нужники? хіба то потрібна штука? от купа кутків, дір, щілин, смітників, каналізаційних люків в місці перевірки пасажирських автобусів - ото справді життєво важлива штука, яка, впевнений, в плані розбудови врахована... Треба ж якось цигарки перевозити. І митникам заробляти.
прикордонний малий Показати IP 8 Вересня 2010 09:04
Що для них 4 мільйони? ...одна зміна!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus