USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині через грип закривають уже й садочки

14 Грудня 2010 16:35
У Ківерцівському районі Волинської області епідеміологічний поріг захворюваності на ГРВІ та грип перевищено на 83,4%.
Про це йшлося 14 грудня під час засідання районної надзвичайної протиепідемічної комісії, яке провела перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Ващинець, повідомили в райдержадміністрації.
З метою профілактики захворюваності на грип та ГРВІ комісія прийняла рішення про тимчасове припинення функціонування дошкільних навчальних закладів №1, №2, №3 міста Ківерці та загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів №4, №5 міста Ківерці, селища Цумань, села Кадище з 14 по 20 грудня 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 14 Грудня 2010 20:36
Прикол получился сегодня в облсес. А виноват мой однокласник. Он месяц назад доставил туда коробку с какими то медпрепаратами для бактер.лаборатории. Тогда он очень спешил и оставил коробку в приемной, говорит, что какая то женщина ее забрала. Описание той женщины не совпадает с реальностью. Ее никто не знает! Коробки нет. Интересно, что было в коробке он не знает. он просто ее передал, как посыльный. Вот так то дело.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus