USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині не прийняли чверть місцевих бюджетів

10 Січня 2011 13:43
Близько трьох сотень сільських і селищних рад Волині ще не прийняли бюджети на нинішній рік, однак обласна влада впевнена, що на місцях швидко «розчухаються».

Про це йшлося 10 січня під час щотижневої оперативної наради під головуванням очільника облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Волинський губернатор вкотре потішився, що у новий рік Волинь вступила із затвердженими обласним та районними бюджетами. Нині – треба поквапити депутатів сільських і селищних рад, аби ті прийняли свої місцеві бюджети.

Так, начальник обласного фінансового управління Ігор Никитюк доповів, що напередодні новорічних свят на Волині прийняли майже 50 сільських бюджетів. Станом на 10 січня з основним фінансовим документом визначилося близько сотні сільрад.

Натомість Клімчук впевнений, що у районах таки «розчухаються» і приймуть свої бюджети. Тим паче, впевнений губернатор, голови сільських і селищних рад вже мають «планку» – на 18 січня запланований «великий збір голів сільрад».

На нараді, за словами Клімчука, усім головам сільських і селищних рад вручать необхідний для практичної роботи пакет матеріалів – телефони ветеринарів, заготівельників, дорожних служб і навіть бізнесменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus