USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині прокуратура зацікавилася головним «бютівцем»

17 Грудня 2010 14:36
Голову обласного партійного осередку ВО «Батьківщина», депутата та колишнього голову Волинської обласної ради Анатолія Грицюка телефоном викликали до обласної прокуратури, щоб отримати «свідчення».

Про це Грицюк розповів 17 грудня на прес-конференції – пише «Волинська правда».

Як пояснив Грицюк, мова йде про 40 автомобілів швидкої допомоги, які за сприяння Уряду Юлії Тимошенко область отримала під час минулорічної епідемії грипу.

Грицюк повідомив, що зустріч із слідчим в нього запланована на 14-ту годину. «Зі мною говорив слідчий телефоном, і я сказав, що не відповідаю на телефонні дзвінки, і я хочу знати, чи я є обвинувачуваним, чи свідком», – зауважив політик.

Проте о 14:00 в приміщенні облради розпочалося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, на якій був присутній і Анатолій Грицюк.

Пресинг, за словами Грицюка, стосується не тільки його: «Вимагають, щоб ми давали свідчення щодо кожної територіальної громади, звідки взялися гроші на ці машини швидкої допомоги».

Він також сказав, що фіскальні органи «пресують» депутатів місцевих рад від БЮТ, які мають малий та середній бізнес: «Це і перевірки від податкової, міліції, пожежної… Навіть приходить представник прокуратури і каже: «Я маю хоч щось в тебе знайти».

Окрім того, як повідомив ВІП зі слів Грицюка, 20 грудня біля приміщення прокуратури Волинської області о 10:00 розпочнеться акція протесту проти переслідування Юлії Тимошенко, яку, нагадаємо, прокуратура звинувачує у нецільовому використанні коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
zzzz Показати IP 18 Грудня 2010 00:50
Настала пора відповідати за БРЕХНЮ!
міля Показати IP 18 Грудня 2010 19:45
Грицюк спідручник Юлі по розбазарюванню бобла. Треба відповідати по закону. Пора прийшла.
Колтшній член БЮТ Показати IP 18 Грудня 2010 19:57
Ще тільки прокурор зателефонував, а вже Грицюк в штани наклав. Тай Мамосюк вже репетує, що прокурор її шантажує. Думали - з грязі - в князі. Безтолоч, наглота, дорвались до влади обманом, думали схопили Бога за бороду. Молодець, А.І.Гіль, не забув месич Луценка : "Бандити повинні сидіти в тюрмах!!!", а не біля державного корита.
Ну й ну Показати IP 19 Грудня 2010 20:10
Судячи з статті, провина в тому, що облась отримала 40 автомобілів швидкої допомоги. То що, це погано для області???..І тоді людина брехун і злодій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus