USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині знищать майже 75 тонн американської печінки

29 Жовтня 2009 11:32
Контрабандну партію яловичої мороженої печінки загальною вагою майже в 75 тонн на суму понад 612 тисяч гривень вирішили утилізувати. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при облдержадміністрації за участю першого заступника голови облдержадміністрації Віталія Заремби. Про це 29 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як повідомив представник управління Служби безпеки України у Волинській області, вилучена партія печінки почала свій шлях до нашого кордону з двох американських фірм у штатах США Техас та Арканзас.
Досудове слідство з’ясувало, що при переміщенні через митний кордон України в зоні Ягодинської митниці, на затриманий вантаж відсутні документи, які підтверджують його походження, якість та безпеку.
Оскільки необхідні дозвільні папери відсутні, ця продукція не придатна для вживання людьми  після проведення відповідної переробки, а також для згодовування тваринам без переробки або після проведення переробки. А тому, згідно з законодавством України, підлягає утилізації.
Комісія вирішила вилучену контрабандну печінку знищити на атестованих підприємствах з переробки, утилізації або знищення вилученої з обігу неякісної та небезпечної продукції. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 29 Жовтня 2009 12:57
А де буде проводитись утилізація, бо я з кумом хочемо дуже взяти у ній участь. Ми взагалі професійні утилізатори куди звернутись щоб брати участь у всіх утилізаціях митниці, податкової,СБУ, прокуратури...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus